/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +10
    2. Sezon tam gaz devam beyler

    bütün bu başıma gelenleri irdelerken dank etti Mevlüt dede nasıldı? içeride hayat yeterince zor olmalıydı onun için.ya ifrit bütün bunları daha da zorlaştırıyorsa onun için?
    hemen ona ulaşmalıydım ama nasıl?
    turanla konuştum ve durumu anlattım bir şeyler yapmalıydık. mevlüt dede transfer olmuştu ve il dışında bir yere gitmek ürkütücü geliyordu.ama kararımızı vermiştik günü birlikte olsa mevlüt dedeyle konuşmamız gerekirdi ve ne pahasına olursa olsun gidecektik.
    durumu kel e anlattığım gün baba-oğul ilişkilerimiz koptuğu gün oldu beyler. efsane bir dayak ve milyarlarca hakaret eşliğinde babam beni-ben ise babamı hayatımdan silmiştim. dıbına koduğumun keli öyle bir benzetmişti ki beni burnum çatlamıştı ve yüzümde çeşitli morluklarla beraber kaşımda açılma olmuştu.
    sebebini sizlerde tahmin edebilirsiniz. bütün bunlar olup biterken huur çocuğu amcam ve ailesi babama gaz vermişti resmen.
    bir tek gariban anam beni korumaya kalmıştı ama o da ağzının payını almıştı.
    bu günü bir yere yazmıştım kel! bunu unutma.
    hastaneye gittiğimde dayak yediğim çok belliydi ve benden ifade aldılar. şerefsiz keli tabiiki satmamıştım, onun kadar karaktersiz değildim. olayın bir kaç kişiyle kavga ederek gerçekleştiğini ve adamları tanımadığımı söyledim.bir kaç yalan ifade alındıktan sonra fazla da irdelemediler.
    başıma gelenleri turana anlattım. ailesiyle konuşup onlarda kalabileceğini söylemişti ama gidemezdim beyler. annem bu ifritin yavrusu ile aynı yerde kalamazdı. zaten bir süre küs kalmışlardı bu olaydan ötürü.
    yediğim dayak umrumda değildi bir şekilde dedeme ulaşacaktım ama turan bir süre daha beklememiz gerekiğini en doğrusunun bu olacağı konusunda ikna etmişti beni.
    bu arada doğu'dan bir telefon gelmişti kapının önüne gelmiş bana yaptığı koliyi teslim etmek istiyordu.
    ağzım burnum kırık görünce şok olmuştu olan biteni ona anlattım.o da kendilerinde kalabileceğimi söylemişti , vay be doğu vay!...
    ama onu bu ifritin hikayesine sürüklememek için ondan uzak durmalıydım o karanlık gecelere dahil edemezdim arkadaşımı.
    ailemle yaşamaya devam ettim zaten kısa süre sonra o amcık adamın evinden çıkıp kiralık bir eve geçtik.
    bu süreç zarfında türlü tehditkar rüyalar beni ve turanı kovalamaya devam ediyordu.
    ayrıca turana dadanan kargalar aynı şekilde bana da dadanmaya başlamıştı. ulan huur evlatları zaten hemen herşeyimizi kaybetmiştik ne gibime zarar veriyorsunuz daha?
    ama bunlar daha başlangıçtı.
    çaresizdik, yalnız ve üstüne üstlük acizdik. turan camiye gidip gelmeye başlamıştı, kendini bu şekilde bu şeylerden sıyırabileceğini düşünüyordu.bir süre sonra ben de ona takılmaya başladım.
    zamanla gidip geldikçe imam efendiye derdimizi anlatacaktık turanla.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster