/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +7
    2. Sezon tam gaz devam beyler

    beyler mevlüt dede hapishaneye yerleştiğinde yaşlı başlı bir kadını öldürdüğü için ilk sorgusuz sualsiz linç girişiminde bulunmaya kalkanlar olmuş.
    ilk bir kaç ayının çok zor geçtiğini söyledi mevlüt dede.her ne kadar yaptığı işten pişmanlık duymamış olsa da ayşen pisliğini sürekli rüyasında o siyah gözleri ile gördüğünü söylerdi rahmetli.
    olan bitenlerden kimseye bahsetmemiş. ifadesini verirken kendi kardeşinin ölümünden bahsedip bunun şahsi olduğunuda dillendirmiş mevlüt dede.
    turana gelince yangın gecesinden beri ayşeni rüyalarında gördüğünü ve siyah gözlerinin daha da siyah olduğunu söylerdi.
    ben ise yangın gecesi çocukluğumun şahsiyetimin filizlendiği evimi hayri ile geçen güzel günlerimi anılarımı yitirmiştim. ayşen aklımın ucuna bile gelmiyordu.
    lanete gelince beyler ayşen muhtemelen kara büyü yada satanizm gibi birşey ile uğraşıyordu ve teorim kendisinin gençlik sapkınlığının olduğu yönünde. uğruna öldürdüğü keçilerim ve zavallı kargalar mitolojik olarak bunu destekler nitelikte.
    geçen iğrenç ve zorlu günler eşliğinde yeni hayatıma yelken açmıştım ayşen ve pisliklerini geride bıraktığımı düşünürken. rüyamda ayşen pisliğini görmüştüm beyler ifrit rüyamda beni alenen tehdit ediyordu olan biten her şeyden sorumlu olduğumu ve bunların hiç birinin yanıma kalmayacağını.bu rüyam dahil ayşeni gördüğüm her rüyamda ayşenin gözleri zifiri siyahtı.
    o gece hiç uyuyamadım beyler.o rüyadan sonra ifritin sesi kulaklarımda yankılanıyordu. korkuyordum beyler ifritin canlı olması bile beni daha az korkuturdu. düşünsenize kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir ifrit tarafından tehdit edildiğinizi.
    "dıııııııırn" diye keskin bir ses korkumu daha da taçlandırmıştı. kalp ritmim 200 leri görüyordu muhtemelen.
    gecenin köründe o da ne , dıbına koduğumun telefonundan başka bir şey değil.
    mesaj turandan.
    pumpfiction konuşmamız lazım kardeşim o geceden beri hiç bir işim yolunda gitmiyor ama bugün olanlardan sonra dayanamıyorum artık.
    saat gecenin körüydü ama çok ciddi bir meseleydi bu balkona çıkıp turanı aradım bu arada bu olay olduğunda amcamlardayız.
    balkona çıktım telefonu açtım turanı arıyorum:
    -alo turan noldu dıbına koym
    -pumpfiction ifrit beni tehdit ediyor. uyuyamıyorum pumpfiction. sesi ve gözleri aklımdan gitmiyor.
    beyler minik çaplı bir kalp krizi geçirecektim herhalde turanın anlattıkları imkansızdı.
    evet beyler doğru anladınız ifritin sadece bedeni gitmişti, karanlık ruhu ise bu dünyayı terk edemeyecek kadar derinlere inmişti.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster