/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +8
    2. Sezon tam gaz devam beyler

    sizlere öncelikle mevlüt dedemden bahsedeyim hatta fotoğrafını bulabilirsem bir arşivden sizlere ilk mevlüt dedemin capsini paylaşıcam.
    genel olarak şöyle bir özet geçicem.
    daha öncede belirttiğim gibi mevlüt dedem nitelikli, planlı ve vahşet içeren cinayetten ötürü mühebbete çarptırılmıştı.
    yeterli deliller eşliğindede ceza evine yerleştirildi.
    bu arada mevlüt dedem il dışında bir cezaevinde sevkedilmişti çok kısa bir süreç içinde.o yüzden çok az ziyaret edebiliyordum kendisini.
    olay gecesinin akşamı mevlüt dedem ne pir pişmanlık ne bir üzüntü yaşamıştı açıkçası. karakolda da ifadesini verirken geri yapmamıştı, delikanlı adamdı rahmetli. hemde en hasından!
    babam olayların farkında değildi sadece annesini kaybeden her insan gibi ciğeri sızlıyordu kelin. annem şaşkın ama korkmuş ben ise bütün olan bitenden sonra açık açık ayşen cadısını görmediğime çok mutluydum.
    turan da korku dolu ifadeyle kurtulup kurtulmadığını sorguluyordu. olay gecesi karakter bakımından zayıf amcamın evinde kalmıştık kısa bir süre içinde orada ikamet edecektik.
    kısa bir süre diyorum çünkü müteahit delikanlı adam çıktı aynı zamanda karlı da çıkacaktı tabi işten, evimizi yangın durumundan ötürü direk yapılandırma teklifi etti ve 1 seneden kısa bir sürede evimize kavuşmuş olacaktık.bu arada evimiz yapılmaya başladığında da kiraya çıkacaktık aynı yerleşke civarında.
    yangından sonra itfaiye kısa sürede gelmişti ama nafile beyler çocukluğumun tamdıbının geçtiği o emektar ev cayır cayır yanmıştı.
    ama hayrimin küllerini unutmadım beyler!
    toparlayabildiğimiz bir kaç eşyamızla birlikte amcamlara geçtik.bu arada komşulardan iğrenç dedikodular yükseliyordu, Mevlüt dedemin Ayşen pisliğine tecavüz edip öldürdüğü şeklinde ama bütün bunların çok kısa süreç içerisinde çıkan otopsi sonuçları ile yalan olduğu ortaya çıkarıldı.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerved
      ···
   tümünü göster