/i/Devlet

  1. 1.
    +67 -5
    "Seçim öncesi uslu çocuk olan HDP seçimden sonra tehditlere başladı. Muş'ta yaptıkları seçim kutlamasında konuşan HDP Milletvekili Burcu Çelik Özkan, köy korucularını "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliriz" diyerek tehdit etti."

    Alın bakalım "kürtleri temsil eden birinin meclise girmesi çok iyi oldu canım yhaa .s.s.s.s" diyenler bu adamlar kürtleri değil pkkyı temsil ediyor. Bakın ben kürde karşı değilim pkk ya karşıyım. Ayrıca akp çözüm süreci yapınca destekleyen şimdide çözüm süreci bitirilmeli diyenler o zaman neden desteklediniz? Millete tak atmayı iyi biliyorsunuz akp hariç herkes suçlu değil mi?17-24 Aralık da efendi gibi yargılansalar haklıya hakkını versedi bu millet akp yi baş tacı yapardı. Emin olun oyu %1 düşmezdi ama son dönemlerdeki baskılar demokrasiden sapmalar birçok oyun yön değiştirmesine sebep oldu. Artık birlik vaktidir bu PKK lılara karşı birlik olmalıyız ben akp düzelmedikçe başındaki adamlar gitmedikçe oy atacak değilim.Şu an tek yol MHP. istediğinizi diyebilirsiniz.

    Herkes görsün diye sürekli uplayacam bu hataya düşenlerde akp yi sorgulamayan zihniyette artık düzelmeli GÜN BiRLiK VAKTiDiR.
    ···
   tümünü göster