/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +49 -10
    Beyler bizim evin karşısında özel lise var. Birsürü zengin bini var tabi orda. Neyse amk bugun evden babamın dükkanına gidicem. Okulun önünde 3 tane liseli bin (şu fotodaki gibi) yanlarında 4 tane kız. var 1 tane çocuğu dövüyolar 2 tanesi tutmuş 1 tanesi yumrukluyor. kızlarda gülüyolar falan özür dile lan kızlardan diye bağrıyolar. bu dayak yiğende "senin ta dıbına koyim orrrospu evladı" diye bağrıyor. ben hemen gittim yanlarına napıyonuz lan dedim. sanane lan dediler (bak bak bak amk veledine bak kaç yaşında adamım bana söylediği şeylere bak) ben bu huur çocğuna bir geçirdim diğerleri çocuğu bıraktı bana dalıcaklar birinin taşşaklara gömdüm öbürünün diyafrdıbına yumruk bu huur evladı nefessiz kaldı bir tane çenesine aparkat yığıldı bu huur çocuğu. kalkti koştular gittiler kızlarda koşar adımlarla kaçtılar amk.

    çocuğu kaldırdım hayırdır kardeşim neoldu? dedim
    "abi bu kaşarlardan birine laf soktum huur evlatları beni dövmeye geldiler dedi adam olsalar tek tek gelirler dedi" birşey yaparlarsa haber ver hallederi ben rahat ol dedim.. sağol abi dedi önemli değil kardeşim dedim. fazla birşeyi yoktu burnu kanamış biraz dudağı patlamış "amk bebeleri hiçbirgibim yapamamış çocuğa"

    buda böyle anı oldu işte bana yazdım.. (öyle küfür ettiğine göre kesin önüncü nesil liseli bir bintir kendisi ama olsun kurtardım bini)
    ···
   tümünü göster