/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +45 -38
    akpye vermem çünkü imralı ile görüşmelerini unutacak kadar şerefsiz değilim. bu kadar şehidi unutmam.

    öcalana sayın

    şehide kelle demem.

    milli güvenlikte suriyeye adam yollayıp süleyman şahtaki askerleri öldürürüz demem.

    haburdan davulla zurnayla sokmam pkklıları vatana

    öcalanla sürekli anlaşma masasına oturmam.

    ŞEHiTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ. TOPRAK YOK SANA AMINA KODUĞĞUM ÇOCUĞU gibTiR GiT
    ···
    1. 1.
      +8 -6
      kardeş öcalana sayın demem diyorsunda (bende demem huur çocuguna) adamları girdi meclise gibe gibe sayın dedittirecekler mecliste kendilerine
      ···
      1. 1.
        +6 -5
        yok daha öncede girmişlerdi. onlarla müzakere yapan akpnin anasını gibeyim. şimdi gelip akpye oy atıyorum diye ağlayanların samimiyetini gibeyim zaten tayibe oy veriyorsunuz dıbına koyayım. biraz kanınız şerefiniz olsun .

        daha yazmaya devam edeceksen ekrana 20lik yapıştıracağım kıvırmaya devam ediyorsan it !
        ···
      2. 2.
        +3 -5
        LEN AMINIZI gibERiM HDP Açık AKP GiZLi TERÖR YAPIYO BU KADAR BASiT ereken seçim olursa oyunuzu önceki attığınız partiye atın (nick trollemek için)
        ···
      3. 3.
        +6 -3
        kardes secim surecine laf ediyosun falan filanda Ataturk heykelini yakip yikanlari meclise soktular. hangisi daha iyi sence? kabul edelim akpye ihtiyacimiz var onlarnda bize. imam osurursa cemaat sicar. akp ortadan cekilirse hem ulke biter hemde 2001deki kriz gibi olr. kimse ulkeye sahip cikmaz. o zaman akpyi mumla ararizda is isten gecer. secimin hemen ertesi gun dolar firladi zaten. eger ulke icin iyi bisey olursa mucize olur. yurtdisindaki sacma sapan haber sitelerini bile secimimize karistirdik selahattin demirtas nasil kotuledi izlemissindir umarim. yurt disindaki gibimsonik haber sitelerine cumhurbaskani erdogana laf sahibi oldu. biseyler yapmazsak ulke batar.
        ···
      4. 4.
        -2
        entry üstte dursun diye buraya yazıyorum
        edit:aha bir mal daha amk sözlükteki açılan siyaset başlıklarının % 30 u bu durumu açıklamak için açılmış başlıklardır
        ···
      5. 5.
        0
        kızın cevabı efsane olmuş: (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=lZc0cfn2X2Y)
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +14 -6
      akpartiye vermedin şuan imralıdaki mecliste dıbına kodugum salagı.

      şehit edenler ülke yönetcek.

      öcalan çıkınca görürsün aq salagı.
      ···
      1. 1.
        +3 -3
        akp kaldırdı zütlerini bu kadar. çözüm süreci adı altında yaptıkları bölücükllerde çıkarsaydınız sesinizi koçum.

        ben dünde chpye oy verdim atatürkçüydüm bugünde chpye oy verdim atatürkçüyüm.

        o günde akpnin bölücüklerinede bdpnin bölücüklerinede ( siz liseli mallar bilmez eski adı bdpydi ) karşıydım. bugünde. bir çizginiz olsun 2 günde millyetçi olup alaaddin çakıcı yeşil göz ehe ehe diye milliyetçilik yapmayın.

        aq bebeleri zaten ampule basan sizsiniz birde gelip şehitlerin adını ağzınıza almayın domuzun çocukları . bayrağa vatana şehide saygınız olsun kanını gibtiklerim.

        YA SEV YA TERK ET
        ···
      2. 2.
        +3 -2
        ben ne dedim yazımı oku amk gerizekalısı senin gibi mallar yüzünden chpden vazgeçtim ben. senin gibi aptallar veriyor çünkü akp seçmeni aptalda chp seçmeni akıllı mı gibtigim terorist yandaşları sizi.
        ···
      3. 3.
        +2 -2
        Onlara o dağa çıkaranda siz huur çocuğu chp lilersiniz eğer siz diyarbakır ceza evlerinde bu adamlara işkence etmesediniz bu adamlar dağa çıkmazdı biz indirmeye çalışıncamı suç oldu bize ihanet ettiler suçlusu biz olduk sizdeki beyin zütümün loplarını alkışlatmaya yetmez
        ···
      4. 4.
        +2
        imralı'ya kim koymuş abdullah öcalan'ı ? oy attığın cehape zihniyeti koydu onu imralı'ya. boş laf yapmayın burada. bahçeli bile apo'ya dokunamadı, dokundurtmadılar. kalkıp recep tayyıp erdogan'a laf söylemeyin. adam çözüm sürecini başlattı son 4-5 yıldır şehit haberi geliyor mu eskisi gibi ? oyalıyordu bir güzel bu hdp'yi. yoksa hdp ile neden arası açılsın bu kadar ? her istediğini verse neden hdp seni başkan yaptırmayacağız desin ?

        hdp barajı geçsin istiyorum diyen kılıçdaroğlu'na bakın siz biraz da, tonla para alacaklar şimdi hazineden.
        ···
      5. 5.
        +2
        @tulisacontostavlos Bir insan bu kadar kandırılabilir. Evet şehit haberi almıyoz ama Doğuda pkklıların kimlik kontrolü yaptığı haberini alıyoz.Özerklik istiyoruz demeleri haberini alıyoruz.Apo posterleriyle gezip apo sloganlarıyla polis güvenliğinde yapılan eylemleri görüyoruz artık akıllanın beyler.Çözüm sürecinde oyalandıklarını düşünüyorsun hayır iyice nüfuz ettiler siz uyuyun hala.MHP olayında ise bak kardeşim iş bize kalsa şu an Apo yoktu.Ama iş bizde değil güç dış devletlerdi. Onlar böyle istedi hükümet öldürmeyecez dedi MHP yi zar zor ikna ettiler yani yapacak bir şey yoktu anlayabildin mi?
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster