/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    0
    neden koalisyonu istiyor o zaman hdp ile neden birleşmek istiyor kardeşim neden yok barış mış yok demokrasiymiş ülkenin anasını sevmek istiyorlar
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      yahu kardeşim , bu ülkenin şuan öncelikli sorunu AKPdir ..
      CHP'nin bu konuda tavrı da net gibi gözüküyor .

      Biz geçici koalisyon kuralım ( CHP-MHP - Hdp katılmayacak ama dışarıdan destek vericek ) , Geçici koalisyonda AKP parçalansın - AKP dönemindeki suçlular yargılansın , Erken seçimden sonra da kendi içimizde hesaplaşalım ...

      Bence hepimizin derdinin bu olması lazım ..
      Ayrıca HDP meclise girdi diye ülke bölünücek diye birşey yok ..
      Yıllardır Meclise Bağımsız olarak girip meclis içinde BDP-HDP grubunu kuruyorlardı zaten ..
      ···
    2. 2.
      0
      kusura bakmada hangi akla hizmet ediyosun oncelikli sorun akp diyosun?. 10 yil onceki olaylara bak millet cebimde 50 kurus bile yok falan diyo. erdogan bu ulkeyi ceki duzen vermis bi adam. eger bu ceki duzeni chp verebilecek olsaydi oylar onaydi. mhp verebilcek olsaydi oylar onaydi. rte aldi ulkeyi bugunlere getirdi her yonden olarak. isin kabasina bakip yorum yapanlarda caldi cirpti olarak gosterdi akpyi. akp batarsa ulkede batar. chp mhp hdp birlikte olsun o zaman akpyi mumla ararsin. abi bunun gibi zihniyetleri gornce keske akp aradan cekilsede bunlarin biraz burnu surtse diyorum. chp kurtler meclise girdi diye sevinen kutlama yapan parti ulan. demirtas baraji gectiysek iktidarlikta bekliyorum dedi. chp isbirligi yapti ama bi arkasini donse hdp sicar birakir tum ulkenin icine.
      ···
    3. 3.
      0
      hdp bu saat çıkıp dese "biz akpyle koalisyon kurarız" diye, davutoğlu ceketini giymeden soluğu demirtaşın kapısında bulur amk.

      hdp akpye kapıyı kapattığı için şu an kimse akp-hdp koalisyonu konuşmuyor. hatta akp-chp koalisyonu konuşulyor amk (büyük ihtimalle o olacak zaten.)

      yani hdp ile organik olarak, fikriyat olarak, kader arkadaşlığı olarak benzeşen bir parti var o da akp...

      megri megri diyerek sözlerimi sonlandırıyorum..

      bu arada diyarbakır bir yıldız olabilir demişlerdi, dedikleri kadar oldu...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster