/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    0
    chpli köpekler hala biz hdpyi meclise sokmadık diyo. millet akpye tepkiliydi falan filan derken fırsat bu fırsat soktular hdpyi meclise. hdp mitinglerinin bi kısmını chpliler oluşturdu. . herkes anladı chpliler anlamadı. akpnin çözüm sürecini öne sürüpte hiçbişey elde edemezsin. hdpde hdpye yardım edenlerde vatan haini teroristlerdir. hdp barajı geçince ke-mal kılıçdaroğlunun nasıl sevindiğini gördük. akp koyun sürüsü oluyosa hdp ve yandaşçılarıda öşex sürüsü oluyodur. akp hiç bir zaman pkkyi desteklemedi çözüm süreciymiş falan dinlemedin populer kültür bi gibimden haber yokken akpyi pkk yandaşı olarak lanse etti. bi ülkenin başkanna hakaret dolu karikatürler mal mal laflar edilemez. hangi ülkeye gitsen bu böyledir. ülkenin geçmişine bak akpnin geldiği dönemlere bak gelişimleri anlarsın. recep dexer ağaçları kesiyomş, çalıp çırpıyomuş falanmış filanmış hangi partinin ne tak olduğunu iyi biliyoruz ne terorist hdpye ne onun yandaşı chpye oy var. mhpnin başında başka biri olsa mhp bal gibi parti olur ona atarız. mhp bi ara sağcıydı sonra chpnin yanında oldu.şu an iyi yönetebilecek parti varsa söyle oy verelim. akp ak dese siz kara dersiniz.
    ···
    1. 1.
      0
      ya hadi bir gibtirgit şurdan ..

      Sen Ülkücü görünlümü AK iT alaşımlı FAŞiST bir köpeksin ..

      Burda gelip konuşma hatta bu düşüncelerini arkadaş arasında da dillendirme çok dalga geçerler ..
      ···
      1. 1.
        0
        sende düşünceni bu şekilde paylaşma sanada çok gülerler. ülkücü değilim sadece başındaki adamdan memnun değilim.mhp çok iyi partiydi bilmem kaç yıl önce eğer araştırırsan öğrenirsin, şimdi öyle değil işte. akpye vermeyi çok istediğimizi sanıyosun sanırım? iyi bi parti varsa söyle oy verelim. cehape züt yalayıcısı seni. koyun sürüsü biziz he he amk doğruları söyleyince direk gibtir gitlere başlanır.
        ···
      2. 2.
        0
        ulan en büyük zütyalayıcı sensin , azıcık adam olsaydınız iyi kampanya yapsaydınız ..
        Alsaydınız akpnin %10 oyunu ...
        Şimdi 80 mv sizden var 80 mv hdpden var ..

        Ne gib anladım ben bu işten .. Madem çok iyi muhalefetsiniz züt yiyosa çıkarın 100 mv.
        ···
      3. 3.
        0
        geçiceksin bunları herkes neyin ne gibim olduğunu biliyo. halk tepkiliydi akp tepkisini hdp gibi gibik partiye atıp göstermez oy pusulasında başka başka partilerde var onlara atıp oy düşürürdü. chpyide biliyoruz. akpnin iktidar olması, teroristlerin meclise girmesinden iyidir.
        ···
      4. 4.
        0
        senin başlıkta bahsettiğin kanı bozuk ak-itler bile şu an çoğu chpliden daha çok ülkeyi düşünüyo. senin dediğin ak-itler sosyal medyada aiyy akp bitti yaşasın diye sevinipte ülkeyi teroristlerin eline bırakırken zevk alan köpeklerden değil emin ol. ve son olarak şunu demeliyim chp Atatürkün yönettiği chp değil. o zaman ki chp ile bu zamandaki chpnin arasında baya bi fark var. öyle olsaydı emin ol chp iktidardaydı.
        ···
      5. 5.
        0
        Ya nampse , gibtirgit evinde kudur ...
        Sen yannanı yedin artık , bu saatten sonra ağa babaların iktidar olamayacak canım ..
        Otur evinde ağzından köpükler çıkarak faşizmini kendi odanda yaşa .
        Yüzün bi kanlansın böyle nefesin daralsın , nasıl parçalandı benim partim diye sabahlara kadar ağla ..

        KU-DU-RA-CAK-SI-NIZ gibTiĞiMiN FAŞiSTLERi SiZi.
        ···
      6. 6.
        0
        aga babalarinin yaptigi seylerin kanitlarini getir. gotten cikma. aga babalarinin iktidar olmasi gibimde degil. bi gibim arastirmadan gelmizsin kufur savruyosun belli itin got yalayicisi. olasi bi krizde ne o terorist yancisi chp nede terorist hdp sahip cikar ulkeye
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster