/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 151.
    0
    1)ne biliyorsun lan sen liseli dalyarak siyasetten ülke ekonomisinden ne anlarsın da koalisyonla ülke ekonomisi ilerlemez diyorsun? koalisyon zamanında akp zamanından daha iyi durumdaydık açıp baktın mı bir defa cahil pekekent?
    2)kahin misin dıbına koduğum dallaması?ne biliyorsun nereye gideceğini?
    3)bak yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan zavallı kafa yapısı. denemeden nereden bileceksin dıbına koduğumun salağı bu adamlarla bir gibim olmayacağını?
    4)senin şehit olan kardeşim dediğin adama s***yım amk. vatanseverim diyorsun ama ülke halkına düşman olduğunun farkında değilsin
    5)anana sokacam tamam mı?
    6)ben 2001 krizini de, yazar kasa atanları da gördüm dallama. milyonlarca insan zaten işsizdi ama sen züt kılı olduğun gerçeğini saklamak için bunu koalisyona yükleme çabası içindesin. aç google amcaya sor bundan 1 ay önceki işsizlik oranı kaçmış türkiyede
    7)lan dallama, bak yine bilmeden konuşuyorsun. chp ve mhp başkanları sizin gibi koltuk sevdasından mı oturuyorlar orada? adamlar kendi partilerinin oy oranlarını arttıracaklarını bilseler şu saniye verirler istifalarını ama onlar da farkında istifalarının herhangi bir yarar sağlamayacağının aksine zararlı olacağının. o yüzden o koltuklarda oturuyorlar. sizin gibi para, makam, hırsızlık sevdasından değil.
    8)senin vatandaşlığına sokayım züt kılı dallama. senin gibi vatandaşlar yüzünden bu ülke bu halde. terörist destekçisi diye anılıyoruz yurt dışında.
    9)hemen pasif-agresif tavır amk foyan ortaya çıkınca. ben akpden gelsin dedimmişmiş. tabii ki de bunu diyorsun hırsız, katil destekçisi huur çocuğu. senin varoluşunun her zerresine attırayım ben bin. gibtir git şimdi.
    10)ne yarra yemesinden bahsediyorsun amk bir anlatsana?bir argüman koyuyorsan ortaya açıkla ne demek istediğini de cevap verelim
    ···
   tümünü göster