/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    geçenlerde berbere gittim saçları kısaltmak için. oturdum koltuğa. berber baştan normal bi şekilde traş etmeye başladı. benim kollarda oturduğum koltuğun kolçaklarında amk. sonra berber ufaktan ufaktan değdirmeye başladı. elimi bi o yana bi bu yana koydum baktım herif durmuyo. abi dedim değdiriyosun farkında mısın dedim. o da "abim ama berberliğin şanındandır illaki değdiricem ben bunu sana" dedi. ben ifrit oldum tabi. abi dedim tamam ben kalkıyorum. yok yiğenim yok dedi otur sen de bana değdir. aha dedim yannanı yedik gay berber amk dedim.

    abi dedim ben sana değdirirsem kötü olur dedim adın çıkar bi daha istersin rezil olursun dedim. olsun yiğenim olsun sen de bana değdir hak geçmesin dedi. tamam dedim otur koltuğa. ben buna başladım yavaştan değdirmeye bu dedi ki sonra daha çok değdir harika gidiyorsun dedi.

    tam o esnada içeri berberin kızı girdi. dedi ki baba ne yapıyorsun yine mi değdiriyolar sana dedi. ben de döndüm hanfendi dedim az önce babanız bana değdirdi şimdi de ben ona yaslıyorum dedim. allah belanı versin pis sapık dedi. bağırdı falan bana. ben berbere baktım berber zevkten bayılmış anasını satayım.

    kızı babasına koşmak için geldi. ben de yardım bahanesiyle kızın memelerini tuttum. dedim yanlışlıkla oldu. o da önemli değil dedi. ben sonra berberi kaldırırken ayağım fön makinasının kablosuna takıldı kızın üstüne düştüm orda kızı gibmişim haberim yok. berber sonra ayıldı baktı kı ben kızı traş ediyorum 3 numara o an öldü pezevek kalp krizinden. ben o ölünce kızı bi daha gibtim sonra bana gel perma yap dedi. dedim yaparım amk sonra koşarak uzaklaştım ordan.

    özet: gel beri yar gel beri zütüne koduğumun berberi
    ···
   tümünü göster