/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -6
    gençler kürtlerin hepsini bir kefeye koymayın.

    kürtlerin pkk ya kaymasının tek sebebi, yaşadıkları yerdeki istihdam sorunları,ve devletin o bölgeyi giblememezliğinden kaynaklanıyor.

    yanlış anlaşılmasın, kürt değilim, kürtçü değilim

    daha pkk kurulmadan önce haklarını demokratik olarak aramalıydılar.ama demokrasi yolunu tercih etmeyip kanlı, silahlı bir yolu tercih ettiler.
    ···
    1. 1.
      0
      haklarını arayacak demokratik bir ortam mı var dı bilader 2000 e kadar insanlar ben kürdüm demeye ben aleviyim demeye korkuyorlar araştır sonra gel.
      ···
    2. 2.
      +5
      Demek ki neymiş
      kürtüm aleviyim demeye korkulan o dönemler daha iyimiş
      hak hukuk demokrasi verdikte ne oldu yine teröristlik devam
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan adam ne demiş zaten iş bulamıyorlar ama ürüyorlar demiş. Bizde 6 ay işşiz gezdik biz üstüne bir de engelliydik.Biz ne yapalım? Bizde keleş alıp da dağa mı çıkalım? Arkadaşlar herkesin sorunu vardır bu bir gerçek ama bu adamların ki düzenle alakalı? Kardeşim istanbul gibi bir yerde kimin sence iş bulma şansı yüksek bunu bir düşün derim? Adam yer bilmez yol bilmez gelir senden düşük ücrete çalışır eyvallah eder.Ama bir de büyüdü mü işte o zaman yannanı yedin. Kürtlerin hepsi bir demiyorum ama çoğu nedense gibseler, soksalar,batırsalar.
      ···
    4. 4.
      0
      dıbına koduğumun hırbosu o zaman biz yozgatta direk çıkalım dağlara varmı Türkiyede 50 yıl gelişmesi yasaklanan biyer çapanoğlu tak yedi ceremesini biz çektik istihdam yokmuşmuş van a o kadar yardım edildi devlet doğuya yapmadığını bırakmadı ama faşist olduğunuzdan dolayı hdp den başkasını gözünüz görmüyor bizim yozgatın halkınıda gibeyim yozgata gelip diğer illere neler yaptığını anlatan akp ye hala oy veriolar
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster