/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    kabullen artik git bak dikkat et. hdpyi meclise sokanlar chplilerdir. herkes biliyo bunu. bi chplilerin aklina sokamadik. sen atmamis olabilirsin ama chpliler hdpye yardim etti. akpliler hdpye oy atmasi mantiksiz cunku akpnin zararina olur bu. chp yardim etti kabullen kardesim.
    ···
    1. 1.
      +1
      kardşeim diyorum ki 2011 de akpnin doğuda aldığı illere bak. sonra da bu seçimde doğuda hdp nin aldığı illere bak.
      ···
    2. 2.
      0
      halk tepkiliydi akpye ama hdpnin meclise girmesinde chpnin buyuk bi payi var burda anlasalim. olasi bi kriz aninda akp yine tavan yapicak. milletimizin burnu surtmesi lazim. Ataturk donemindeki chp degil bu nesildeki chp. akp iyidir demiyorum. akp kotunun iyisidir. su anda ulkeyi ondan baskasinin yonetmesi dusunulemez. daha iyi parti varsa soyle oy verelim
      ···
      1. 1.
        0
        verdiği 950 tl asgari ücretle bir aileden 3 çocuk isteyen bir partiye kötünün iyisi diyemezsin. doğuda hdp nin aldığı illere bakarsan en büyük pay kimin, hatta akp nin oylarının en çok nere kaydığını görürsün. chp yine &25 almış. mhp %3 yükselmiş. ee akp %10 oy kaybetti. sonuç ?
        ···
      2. 2.
        0
        peki sen bu asgari maasin oranini neye gore karar verildigini biliyomusun?. su an bence bir sey soylemek icin cok erken biraz zaman gecsin o zaman tam olarak akillara kazinir chpnin hdpnin mhpnin akpnin ne oldugu. teroristlere ulkede laf hakki verilmesi koyuyo. sirtimizi donsek testereyle dalicak insanlar suan ulkemizde laf sahibi olucak.
        ···
   tümünü göster