/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +81 -41
    kendimizi akpli seçmenden nasıl mı üstün görüyoruz?

    şöyle söyleyim sana şeker çocuk

    1) ses kayıtları ortaya çıktıktan sonra, kayıtlarda bakara makara muhabbetinin yapıldığı gazeteci çıkıp "türk halkından özür dilerim" dedikten sonra bile "yeeaaa onlar montaj" diyen bir seçmenden daha üstünüm.

    2) kendisine mikrofon uzatılıp sorulan "hükümetten memnun musunuz" sorusuna "he valla çoh mamunum ben çoh seviyom başbağanımı" diyen, ardından "peki kendisine söylemek istediğiniz bişey var mı" sorusuna "benim durumum yok çocuğumu okula gönderemiyorum yardım etsinler bana" diyen bir seçmenden üstünüm.

    3)çatısında kafam kadar delikler olan iki göz bir kulübede, esnafın komşunun verdiği yemek artıklarıyla yaşayan, çocuğu bütün kışı yırtık bir terlikle geçiren, buna rağmen gelip kahvede millete "yeaaaa adam koskoca saray yaptı yeaaa" diyen seçmenden üstünüm.

    4) devletin kadrosuna yapacağı alım için hazırlanan atama yönetmeliğinde yer alan "adayların puanlarını gerekli gördüğü hallerde yök yürütme kurulu indirip arttırmaya yetkilidir" ifadesine "yeaaaaa bilimsel yeterlilik için bu yeaaaaaa" diyen bir seçmenden üstünüm.

    5) tam 6 yıl önce üniversiteyi bitirmiş ve hala işsiz dolaşan, buna rağmen "yeaaa aslında ülkede işsizlik yok hep bunlar abartıyor yeaaaaaaaa" diyen bir seçmenden üstünüm

    daha sayayım mı?
    ···
   tümünü göster