/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +11 -4
    Ya gibecem artık ha.Sanki ekonomi süper dıbına koyim.Ülke taka sürükleniyordu zaten ülkenin büyümesi ve aslında gerek değer her şey ortada birazda koalisyon giber bu vatanı tam olur.Bu halk tan bir şey olmaz bu kadar olaydan sonra hdp ve akpye gelen oylar bunu gösterdi.Bir de koalisyon gibmiş cok mu?
    ···
    1. 1.
      +11 -1
      O istenmeyen suriyeliler gibi nereye gidecek bu millet ?
      dostun dan çok düşmanı olan bu milleti kim kabul edecek ?
      suan bu ülke de kaos iç savaş çıkarsa yarra yeriz sen de farkindasin bunun.

      O beğenmediğin ekonomiyi arayacak hale gelmeyiz ins
      ···
      1. 1.
        +4 -7
        Bak kardeşim gözümüze soka soka yaptıkları hırsızlıklar, yolsuzluklara rağmen oy alıyorlarsa helal olsun aynı şekilde pkklı oomasına rağmen hdp oy alıyorsa bu halka helal olsun aslında olmadı gereken bu partilere oy verilmeyip diğer partilere basılmalıydı benim sinirlendiğim nokta bu.
        ···
      2. 2.
        +11 -6
        Hadi diyelim oylar AKP ye gitmedi CHP ye gitti kapali annelerimiz sokağa çıkamaz bunu bile bile CHP yemi oy verelim, zaten MHP başa gelse düşünemiyorum bile ülkenin halini
        ···
      3. 3.
        +9 -7
        Yok ebesinin AMI lan CHP başa gelse kapalı annelerimiz sokağa çıkamayacak falan nerenin gerizekalısısın lan sen!!! Ulan ölümüne dinsizim ben bile böyle bişeyi düşünmem.MHP gelse peki ne olacak sanıyon ülkedeki bütün kürtleri idam mı edecekler?
        ···
      4. 4.
        0
        @tirnakizi kardeşim bu nasıl bir düşüncedir?Mhp gelince kürtler öldürülecek falan mı sanıyorsunuz? Oyuna gelmeyin mhp ırkçı değildir.Pkk karşıtıdır ama bu çarpıtılıyor. Ayrıca chp gelince ülke imansız mı kalacak sanıyorsunuz?Bu devirde böyle bir şey yapabilir ler mi?Din özgürlüğü denen şey eskisi gibi değil kardeşim bu oyunlara gelmeyin. Belirteyim tek yol MHP
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +6 -2
      şu başlıkta benden sonra mantıklı konuşan adam bu dıbına koyim. objektif bakın dıbına kodumun züt kılları sizi. hdpye oy atanların da anasını ayrı gibim ancak teröristlerle masaya oturan da akpdir bunu unutmayın !
      ···
   tümünü göster