/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6
    liseli ve ünili panpalarım şöyle bi hayatına baksın.. şimdiye kadar cektiğiniz, yani özellikle erkek oldugunuzu hissettiğiniz dönemden sonraki cektiğiniz acılara bi bakın..evet bir çok neden var değil mi? kimisinin ailesi sıkıntı, kimisinin dersleri kimisinin kendisi... kendisinden kastım, özgüvensizlik, sahip oldugu bedeni veya hali kabullenememe olayı.. ki üstüne basarak söylüyorum şu sondaki olay diğerlerine göre daha ciddi binler.. çünkü diğerleri bi şekilde düzeltilecekken bu sondaki noktamız kolay düzelmiyor işte..

    Örneğin bi liseli cocugun derdi para olsa sadece, bi şekilde ünide falan burs bulur, üniden sonrada bi iş bulup çalısır ve durumu asabilir.. ama sondaki noktada bazı dogustan gelen olaylarda mevcut..şimdi bunu forum dh deki bi eleman üzerinden acıklıyacam beyler ...

    http://forum.donanimhaber..._106468669/mpage_2/tm.htm

    beyler bu konunun sahibi silmiş entry leri.. ben kısaca anlatıyım eleman konu baslıgı " Özürlü Doğsam Daha Yakışıklı Olurdum | Özürlü Aslan Bile Benden yakısıklı" idi gerisini siz düşünün.. dişlerinin vucudunun fotolarını falan koymus kafasının büyüklüğünden tutunda yani konuyu görenler varsa bilir adam baya kötü bişeydi her neyse..

    mesela dostlarım, bu adamı kendisini bu kadar özgüvensiz hissetmesinin temelinde hangi olay var? baslıga dikkat edin ! evet orada bir yerde "yakısıklılık" kelimesi kullanıyor.. yani bizim kardeşimiz belliki bazı kesimlerin hiç ilgisini çekmemiş..ne biyolojik olarakta muhtaç sandıgımız sevgiden mahrum kalmıs.. işte asıl sıkıntı burda baslıyor beyler.. uyumayın artık.. bu adam bu kadar şey demişte bu insan değil mi? bu adam sevilmeye hakkı yok mu?

    işte aslında hepimizin belli yastan sonra acı cekmemize neden olan tek ama tek unsur var : KADINLAR..

    ister inkar edin ister etmeyin, hepiniz bir kızdan ret edildiniz, hepiniz az bucuk bu travmayı yasadınız ve hepimize hayatın bazı bölümlerini mındar eden bir dişimiz oldu.. Ama neden? ..

    dinleyen yok mu aq
    ···
   tümünü göster