/i/Tespit

  1. 76.
    +1
    kişisel gelişim kitabı beden dili vsvs kitapları var okuyun zihninizde sürekli yeni odalar yeni kapılar açılacaktır. ve a hakkatten ben bunu hiç farketmemiştim diyeceğeniz kendinizi eleştireceğiniz çok şey bulursunuz.

    lakin kitapta kalmadan kendinize uyarlamanız içselleştirmeniz yaş 30 dan sonra zor. kolay gelsin
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa kilit noktalari verdim arkadaslara,ki merak uyansin. Bende tabii ki kitaplardan ogrendim fakat hayir, dedigin gibi imkansiz degil. Gercekten istersen basarabilirsin. Inancsizlik bir kere bunlari uygulamani engeller, once inan.
      ···
      1. 1.
        +3
        hocam bende en az 7-8 tane kitap devirdim. satır satır kelime kelime altını çizdiğim mottalar vardı bu konularda. lakin karakter yapımı çok esnetemedim. esnettiğim zamanlarda kendimi iyi hissetmedim. kendi kendimi inkar etmeye zorlandığımı, aşırı bir hümanist aşırı polyannacılık, alice harikalar diyarında ağzım kulaklarımda falan oynadığım günleri bilirim yumuşakça top muallak gibim bi şeye doğru sinirlerim alınmış aşırı insancıl bi şey oluyordum ki bu bizim yaşadığımız çevreye topluma uymaz dedim. sonra kitabı yazan yaşadığı kadar bilir ve hepsi aynen bu toplum yapısına uymaz diye düşündüm sinirliysem sinirliyim agresifsem hak edene agresifim vsvs ve bunlar normal insani tepkilerdir her neyse mandıra filozofu olmaktan kurtuldum.
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa belki pgibolojik bir problemden ileri geliyordur. Zaten bu yazdiklarim karakter degigibligine yonelik degil, icinizde yok sizden bi fuhrer yaratamam diye belirttim
        ···
      3. 3.
        0
        fayansla fatih panpa senin ki tamamen öfke kontrolü, tamamen başka bir olaydır o ve öfkenin üzerini polyanacılıkla örtemezsin güven bana 2 senemi ben bu tür pgibolojilere adadım. öfkeni yok edemezsin sadece kontrol edersin. okuduklarındada muhtemelen kontrol etmeni istemiştir sen yanlış anlamışsın panpa.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster