/i/Tespit

  1. 1.
    +423 -33
    Icinizde kizla konusacak konu bulamayan, bir ortama girdiginde adi soyadi sorulduktan sonra birseyler uretemeyip muhabbete dahil olamayan, konusurken surekli kekeleyip takilan ve en onemlisi cok konusmasina ragmen karsisindakini giban panpalarim var.

    Telefonda kiza ne yazsam diye dusunup vakit öldüren,makara yapma kabiliyeti olmayan,kisacasi hitabeti zayif olan diksiyonu bozuk olan panpalarim. Hepinizi biliyorum.

    Bunlar artik problem degil. Bu baslikta size diger basliklardaki gibi sacma sapan yok manipulasyon teknigi yok kiz tavlama taktigi falan vermeyecegim.

    Genel olarak insanlarla pozitif iletisim icin ihtiyacini olan seyleri somut bir bicimde anlatacagim. Somut derken kendi kendinize yapmaniz gereken egzersizler,okumaniz gereken bazi seyler olacak. Izlemeniz gereken videolar olacak. Sizlere beden dili hakkinda diksiyon hakkinda tonlama hakkinda omur boyu isinize yariyacak bilgiler aktaracagim.

    Kesinlikle saka fake vs.degil beyler. Zaten büyülü,aninda etki gosterecek birsey de vaad etmiyorum. Tek vaadim ve garantim, yazin bunlari uyguladiginiz takdirde bir sonraki seneye daha iyi konusan,agzi laf yapan kisaca iyi hitap eden birisi olarak gireceksiniz amk.

    Birkac kisi reserve alsin birkac suku gelsin giblendigimi bileyim baslayacagim beyler.

    Edit : Sadece benim yazdiklarim icin

    http://www.incisozluk.com...-detayli-baslik/sahibi/1/
    ···
   tümünü göster