/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +4
    4 sene beraber olup hiç yatmadıysan kusura bakma sen boynuzlanmaya geç bile kalmışsın. şimdi diyeceksin ki yok kıyamadım yok seviyodum vebal almak istemedim, onu düşündüm ayaklarını. gibeceksin. aşkından ölsende, kıyamicanı düşünsende çatır çatır mecburen gibeceksin. bakireyse zütünden gibeceksin kabul etmiyorsa ağzına vereceksin. kısacası kadına dokunacaksın. dokunamazsan gelir bmw z'ye binen babadan zengin bir huur çocugu viskisini yudumlarken arkadaşlarına senin hatunu nasıl gibtiğini anlatır. seninde delirmen yanına kar kalır. bizde yaşadık bunları delikanlının başına gelir, iyi taraftan bakarsak ruhunu gibtiğim karı milletine güvenmemeyi öğrenirsin. (sevgilim var, güvenmiyorum) .

    şimdi bu acıyı yaşadın kahroldun, bir daha yaşamak istemiyorsan tavsiyelerime geliyorum.

    1-hobi edin paran yoksa iş bul.
    2-mutlaka düzenli bir şekilde spor yap sporu yaşam tarzı haline getir. gerçekten var bu özgüven olayı.
    3-sigara ve alkolden uzak dur. hele hele şu sıkıntılı doneminde. bunlar seni daha çok bunalıma sürüklicek.
    4-unutma sen hiçbirşey kaybetmedin aksine bu olay sana çok şey kazandırdı. bunun bilincinde ol.
    5-insana güvenme.

    intikam olayına gelince de sana bir abi tavsiyesi en sağlam intikam kayıtsız kalmaktır. artık o insan yok. sen onu tanımıyorsun.
    ···
    1. 1.
      0
      adam haklı panpa dinle bu adamı
      ···
    2. 2.
      0
      Haklisin yapicam dediklerini
      ···
    3. 3.
      +2
      ben ağzına da verdim kızın. o da gitti. onu napacaz
      ···
    4. 4.
      +1
      Bu kadar sığ yaklaşmaya gerek yok sadece cinsellikle bir kızı kendine bağlayamazsın. Genel olarak güçlü olman lazım ve hayatına girdiğin kızın her zaman en iyi alternatifi olmalısın. Bu sadece yakışıklılık, zenginlik değil. Kadın her şeyden önce karaktere tapar. Verdiğim tavsiyelere dikkat edersen hepsi karakteri besleyecek şeyler. Yine de garantisi yok hiçbir şeyin si kendinizi geliştirin, gülümseyin mutlu olun zaten başarılı olursunuz paranız olur özgüveniniz sağlamlaşır. Karı kız yerine çevrenize ailenize faydalı amaçlar edinin. Yoksa el kızlarına çok gibilirsiniz. Bende gibildim ve tekrar sşkilmeyeceğimin garantisi yok ama asla canım yanmaz çünkü hazırlıklıyımdır. Anlatabilmişimdir umarım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster