/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +7
    bu arada bı panpamız paylasmıstı durur hala

    kız hayatına devam edecek, seni unutacak, başka erkeklerle beraber olacak. kendisine yeni bir hayat çiziyo. sen nerde yanlış biliyo musun kardeşim ? sen onu hayatının merkezine koydun ve herşeyini ona bağladın. yemeğini, gezmeni, kıyafetini, ailen ile görüşmelerini, geleceğini, çocuklarının adını, nasıl büyüyeceklerini, nasıl bir iş seçeceğini. sen her şeyini ona göre yapmaya hazırdın ama o sadece o anı yaşadı, o an mutlu oldu.

    bak sana ağlama falan demiyorum... ağla, rahatla. hayvan gibi böğüre böğüre ağla ama onun için değil yaptığın hatalar, mallıklar için ağla. gözünün önüne getir onun için yaptıklarını ve anla hiç kimse için hayatını şekillendirme. hiç kimseye bel bağlama. bu yaptıklarını unutmaya çalışma sakın. bunlar sana ders oldu. hayat boyunca unutamayacağın acı bir ders. bu ders seni çok kötü durumlardan kurtarıcak, sana ileride özgüven kazandırıcak çünkü daha dikkatli olup her kızı giblemeden hareket edebileceksin. bu sayede daha rahat olucaksın. bu yaşadıkların bir hatıra olarak kalsın.

    yapıcakların şimdi ağlamak, düşünmek ve uyumak. sabah kalktığında yeni bir gün başlayacak ve sen yarın kendi hayatını şekillendirmeye başlayacaksın. 3 aydır yapamadığını yarın yapacaksın. neden mi ? çünkü sen artık gerçekleri anlıyosun, biliyosun ve ona göre hareket edeceksin. başka bir kız bulacaksın yada 150-200 lira ver karıya falan git başka tenlerin de seni mutlu ettiğini boşalttığını gör sadece. sen umutsuz vaka değilsin. sen beyni olabilen düşünebilen duyguları olan bir insansın. unutma sen ne istersen onu yapabilirsin. istersen bebekler gibi ağla, istersen ayağa kalk ve kendine gel. kimse için değil, kendin için.
    ···
    1. 1.
      -2
      Gozlerim doldu okurken yasadiklarimiz aklima geldi
      ···
    2. 2.
      0
      adamın yazdıkları tamamen doğru. ilk haftalar canın çok acıcak ama zamanla acısı dinicek. geçicek demiyorum. ve bunun sana çok büyük bi ders olduğunu anlıcaksın yeni ilişkilerinde bu hataları yapmıcaksın ve kız senin kölen olucak. ben tam olarak bunu yaşıyorum şu an. 1 yıllık ilişkim 4 ay önce bitti yeni kızla 2 aydır çıkıyoruz ve çok temkinliyim kontrol bende. ayrılığın en büyük faydası budur.
      ···
   tümünü göster