/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 401.
    +16
    beyler kararımızı verdik turanla.
    artık daha fazla bekleyemezdik.ev telefon rehberinden mevlüt dedenin numarasını buldum.
    gizlice arıyacaktık mevlüt dedeyi.
    ondan önce unutmadan ekleyeyim , jr hayriyide bahçeye gömdüler.iyi tak yediniz dıbına koyayım, şeytana mı ifritemi neye adanmış olduğu belli olmayan bir hayvanı bahçeye gömdünüz.
    ulan ya zombi mombi olursa o pezvenkler daha doğrusu pezvenk kel ben nası uyucam geceleri.
    ama merak etmeyin beyler her şey çok hızlı sonlanacak.
    turan kahvaltıdan sonra müsade istedi bende dedim turanla gideyim yanında bilgisayarı var bir almaya flan kalkar iki arkadaş birbimize destek olalım flan ayağına çıktım gittim. bizimkiler de hiçbirşeyden işkilllenmedi.
    turanla direk okula doğru yol aldık.20 dakikada vardığımız okula 7-8 dakikada varmıştık o heyecanla.
    telefonumu çıkardım turan bu işin geri dönüşü yok ne olursa olsun beraberiz dedim. turanda başıyla onayladı.
    ve mevlüt dedemi aradım .epeydir aramamıştım dedemi.bu arada ben mevlüt dedemi hep öz dedemmiş gibi sevdim.o da hiç ayırt etmeden kendi torunu gibi sevdi beni zaten hayırsız 4 torunu vardı onlar da edirnede yaşıyolardı pek görüşmezdi onlarla. belki o yüzden belkide başka birşeyden mevlüt dede de beni canı gibi severdi.
    neyse telefon uzunca çaldı ilk açan olmadı.bir daha çevirdim numarayı bu sefer aradığım gibi açtı telefonunu mevlüt dedem. yaşlıydı dedem ama diri bir yaşlıydı. bağıyla bahçesiyle uğraşan organik yemeğini yiyen bir adamdı kendine bakardı.
    -alo?
    -mevlüt dede, dedem ocağına düştüm yardım et bana.
    -pumpfiction sen misin ne oldu evladım.
    -dede bu ifrit kadın birşeyler yapıyo yardım et kurbanın olayım. torununu katledicek bu deli kadın dedim.
    dedemin sesini üzüntüyle karışık bir nefret bürümüştü muhtemelen dedemi hatırladı.bu arada şu an yazarken farkediyorum bunu ilk kez beyler mevlüt dede beni muhtemelen rahmetli kardeşine benzettiği için çok seviyordu , bana göre her ne kadar benzemesem de...
    -oğlum sen hiç korkma yıllar önce yapmam gerekeni şimdi yapıcam artık zamanı geldi demişti. evladım ben şimdi babanı arıyacam ziyarete geliyorum seni öpüyorum Allaha emanet ol kendine iyi bak dedi kapattı telefonu.
    ulan turana anlattım çok korkuyom napıcak bu diye konuşurken ikimizde olacakları biliyorduk zaten kendimizi kandırmamızın bir anlamı yoktu.bu yola çıkarken biriz dedik turan dedim ölmek var dönmek yok. turan korka korka gözlerini kırpıştırarak onay verdi ama ikimizinde gözlerinden korku akıyordu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Pnp cok sardi. Insallah yarida birakmazsin
      ···
   tümünü göster