/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +16
    bir süre birbirimize bakakaldık öyle. sesler daha boğuk ve garip haller almaya başladı.
    hayatımızın en berbat anına doğru adım adım yaklaşıyorduk beyler.
    turan ödleği dönüp oğlum gel biz çıkalım yukarıya olm ayşen teyze inmiyo aşağı dedi.o ödlek turandan çıkan fikre bakarmısınız?
    ya beyler o an erkekliğe tak sürdürmücez ya bende yürü dıbına koyayım dedim. bahçe kapısını açtık çıt çıkarmadan ilerliyoruz jr hayrettin uyuyordu biz giderken.
    neyse amk geçtik babanemin katına merdivenlerden balkona uzadık merdiven balkon bitişik şekilde beyler. merdivenin bitiminden sonra kalan kısım balkon.
    beyler babanemin salonu aydınlık ama bizim olduğumuz tarafta değil lanet olsun ki arka tarafta kalıyor biz de mutfağın kapısı açık olduğu için kapının aralığının izin verdiği kadar görebiliyoruz olan biteni.
    bizim ifrit gaz lambası yakmış etrafında karga ölüleri içeriden boğuk boğuk sesler ve garip bir koku geliyor. tütsü kokusu değil beyler kargaları tüylerini yolmuş o tüyleri gaz lambasının içine atıyordu tek tek.
    turanın gözleri doldu korkudan ağlamaya başladı,ben olanların şokunu üzerimden hala atamamış vaziyette mal mal bakıyordum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
    babanem tüyleri attıkça odanın aydınlığı etrafında gölgeler dönüyordu ve giderekte dans eder gibi bir hal alıyordu o gölgeler.
    turanla göz göze gelmeye bile korkuyordum o an.
    tuttum turanı kolundan çıt çıkarmadan aşağı iniyorduk ki jr hayrettin merdivenin başında uyuyordu. ulan bu minik pekekent ne ara gelmişti buraya uyur gezer midir nedir amk hayvanı derken yanından geçerken terliğim çıktı.tam doğrulup terliği alıcaktım jr gözlerini açtı beyler jr ın gözleri simsiyahtı , bizim ambiti turan farkında değil kapıya doğru ilerliyodu kapıyı çıkmadan aralık bırakmıştık ses çıkmasın diye. terliği orada bırakıp fırladım turanıda ittirdim girdik odaya ben başladım ağlamaya korkudan,
    turan beni görünce bu da başladı hüngür hüngür ağlamaya. korkudan uyuyamadık bütün gece.
    bu esnada herşeyi baştan aldık konuştuk ve konu dedemle , mevlüt dededen geçince durakladık.
    beyler dedem vefat ettiğinde mevlüt dede babanemi katletmeye çalışanların başındaymış.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      rezervetullah
      ···
    2. 2.
      +3
      Rezevenklerin elinden gittim aldım
      ···
   tümünü göster