1. 26.
    -1
    @11 patlamada yaralanmaların sebebi bombalardan saçılan partiküller yanık olmaması normal. Zaten amaç olay çıkarmak provokasyon yapmak olduğu için bunu daha da tetikleyecek otobüse saldırma silahı gaspetme gibi olaylar da olmuş olabilir ama bu, bunu yapanların hdp li olduğu anldıbına gelmez. Zira olaydan sonra demirtaş halka seslenirken sokağa çıkan eylem yapan bizden değildir gibi kritik bi laf etti çeşitli şehirlerde protestolar dışında eylem de çıkmadı gördüğün gibi.

    @11.1 yaralanmaların ve can kayıplarının bir kısmı bombanın patladığı alanda meydana geldi görüntüleri izlersen insanların patlamadan uzaklaşmaya çalıştığını görürsün yaralılara yardım etmeye çalışan bir kısmı hariç. o bölgede yaralanmaların sebebi zaten bombadan çıkan parçalar. diyarbakırdaki mitinge giden ve olaydan sonra orada kalıp olanları gören bir tanıdığım etrafa yalım saçıldığından bahsetti. ezilmelerin uzuv kopukluğuna sebep olduğunu da ilk kez senden duyuyorum doğrusu.

    @11.2 senin olduğun mitinge kimse saldırmadığı, kimse provokasyon amacıyla eylem yapmadığı için bomba patlamıyor, orada kürdistan bayrağı olmadığı için değil
    ···
   tümünü göster