/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +4 -1
    Aynı beni anlattın felan demeyeceğim. Asosyal bin felan da demeyeceğim. Kendin gibi birini bulamayacaksın da demeyeceğim. Bahsettiğin yaşamları tekrar etmeyeceğim ama kendini onlarla kıyasladığın için kendine kızman gerek bence.

    Mutluluğun, kitapların, yağmurun kıymetini anlamış birisi artık sıyrılmalı bunlardan. Başkaları hayatı yanlış yaşıyor diye sinirlenip benliğimizden vazgeçmemeliyiz. Neysek O'yuz ve o olarak kalmaya devam etmeliyiz.

    Bütün yazıyı okudum, her şeyin bir bedeli olduğunu fazlasıyla bildiğini düşünüyorum.
    Mutlu olmayı bu kadar öğrenmiş birisi mutlu olabilmek için çile çekmek zorunda. Hayatta her şey bir şekilde dengeleniyor.

    Şunu da unutmayalım: Her entrynin altına aynı ben yazıp sabahtan akşama kadar pc başında takılan gerçek asosyaller üstüne alınmasın bunu. Fight Club'ın konusunun dövüş olduğunu düşünenler üstüne alınmasın bunu. Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar'ını okumamış olanlar üstüne alınmasın bunu.

    Son olarak ekleyeyim. Çok zor çok saçma zamanlar geçirmeye devam edeceksin. Daha çok çile çekeceksin. Ama sabrettiğin sürece o aradığın kişiyi de, o aradığın sohbeti de, o aradığın asıl mutluluğu da bulacaksın.

    Tanrı tutunamayanlardan rahmetini esirgemesin.
    ···
   tümünü göster