1. 26.
    +7
    @7 bana da tek başımayken 4 kişi atarlanıp saldıran oldu kürt falan da değillerdi. ben bunu tüm türklerin üzerine yıkıyor muyum? mahallendeki serseriler kürt olabilir hdp li hatta pkk li bile olabilir ama bozuk davranışlarının sebebi ne etnik kimlikleridir ne de ideolojileri
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      arkadaşın bunun üzerinden siyaset yapmasını tasvip etmiyorum. Ancak kürtler ve çingeneler kadar pis bir millet görmedim. Senelerdir izmirdeyim @7 nin dediği gibi bilmem kaç tane olay gelmiştir başıma.ya kürtler ya çingenelerdi. kürtlerden şu militan tarzında dolaşanlar var bide dhkp-c li gibi. izmirde olanlar tepeciği bilir benim kuzenim liseyi orda okumuştu o zamanlar anlatırdı ne kadar pis bir yer olduğunu ki orasıda kürt ve çingene yuvası.Ne varsa bu iki kesimde var yani. Mülteci gibiler.her türlü pislik çoğunluk kürtlerde vardır uyuşturucudan tut kaçak sigara kaçak otomobil ticaretine kadar. temiz ekmeğine bakan belli bir seviyede eğitim görmüş kürt çok nadir.Bu yüzden genelleme yapmak doğru değil kavrdıbını maalesef burda kullanmıyoruz çünkü %90nı keş, serseri,kendini tatmin etmek için sağda solda kavga arayan, sümsük tak beyinliler.
      ···
    2. 2.
      0
      kendin söyledin mülteci gibiler diye. bahsettiğin insanların pgibolojisi yetişme şartları onları bu tür davranışlara itiyor kürt veya çingene olmasıysa yalnızca bizim ülkemize özgü bi durum aynı davranışları avrupada afrikalı mülteciler de gösterebilir mesela ama bunun sebebi afrikalı olmaları değil mülteci olmaları, bir travma yaşamış olmalarıdır.
      ···
   tümünü göster