/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +43 -2
    Asla saçlarını havaya rampa gibi dikmiş, göğüs kılları gözükecek biçimde yaka bırakmış pahalı saatli ve küfürbaz çocuk gibi olmayacağım.
    Asla durumunda 'tek aşk galatasaray' gibi şeyler yazan kız gibi olmayacağım.
    Asla 'ben çok iyi ingilizce biliyorum' diyen o çocuk gibi olmayacağım.
    Asla kasiyere diklenen o çocuk gibi olmayacağım.
    Asla acı sos yerine ketçap verilince insanları aşağılayan kız gibi olmayacağım.
    Asla fikirlerini başkalarının etkisinde söyleyen çocuk gibi olmayacağım.

    Bazı şeyler insanların gözlerinden okunuyor, gerçekten. Bunu birisine söylemiştim.Çimenlerde oturuyordu. Haklısın evet, dedi ve bu cümleyi duyar duymaz gözlerine bakmaya başladım. Anında garipsendim.iki dakika sonra kalktı gitti sanırım. Eğlenceli olur diye düşündüm.

    Yanlış anlamayın, tuhaf çocuk değilim ben. Genelde sessizim, yanımda hep okuyacak bir şeyim oluyor. Gözlerim hep uykusuz, yarı açık bakar. Turgenyev gibi kaşlarım var. Yaklaşık 1.80'im ve zayıfım. Gerçekten zayıfım. Elmacık kemiklerim belirgin. Tıraşlıyım genelde.

    Telefonumu 1 hafta kapatsam arayan soran olmaz.

    Anonim kullandığım hesabımdan birisiyle konuşmaya başlıyorum. Connected2me midir nedir ondan açmış, damladım hemen. Terslemesin diye hesabımdaki adımı söylüyorum. Neden anonim olduğumu tahmin etmesini istiyorum. Gelen tepki aynen şu 'sapığın tekisin, kızları "stalklıyorsun"'.
    Harika, gerçekten.
    Şu Amerikan özentisi laflara da ayrı bir gıcık olmakla beraber anında yargılanmaktan çok rahatsız oldum. Neden bilmiyorum, anlatma ihtiyacı hissettim. Normalde açıklamam böyle şeyleri, eğlencemi bozar.Ne eğlencesi mi ? insanlarla uğraşmaktan çok hoşlanıyorum. Eğlencem bu.Küçükken arkadaşının ensesine tokat atıp öte yana bakan ve arkadaşının başkasına kızmasını bayılarak ve çaktırmadan izleyen çocuktum.O çocuğu hepiniz bilirsiniz. Enseye tokattan çok farklı boyutlara geçti o.Neyse.
    Kıza çabucak internetin nasıl bir maske olduğunu ve insanlarla uğraşmanın çok kolay olduğunu falan yazdım.O da 'farklı birisin galiba' yazdı. Bana bilmediğim bir şey söyle. Farklı olmasaydım belki de şu anda arkadaşlarıma babama yeni aldırdığım BMW'ile nasıl hız yaptığımı falan anlatıyor olurdum. iğrenç ve iğrenç. Sohbeti kapatıp kalktım, o gün başka ne yaptım hatırlamıyorum.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      "Ama insan gülerken de ağlayabilir.Bir tebessümün arkasında bir acı olabilir." amk beni tarif ettin helal olsun
      ···
    2. 2.
      +1
      ne spoiler veriyon bin
      ···
    3. 3.
      0
      aynı ben amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster