/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +63
    Belki de libidom düşüktür. Bazen cidden diyorum aciksüel falan mıyım ya da bu kızlardan gerçekten o kadar mı iğreniyorum. isterse ortamın en güzel kızı olsun. Kafasının içi boş olunca ben onunla ne konuşabilirim ki? Cinsel objeden başka bir şey olmayan kızlar, güzel görüneyim, ilgi çekeyim kafasında olanlar ve kafalarında sadece ev-araba-para-şan-şöhret-ortam çocuğu olayım popüler olayım kafasında erkeklerle ne konuşayım?

    Hadi biri benimle Gorki'nin hümanistliği üzerinde konuşsun ya da
    Totaliter sistemlerin gerekliliği hakkında falan.
    Dolunay'ın her seferinde insanda başka hisler oluşturduğunu,
    Gece vakti kirpilerin ortaya çıktıklarında size attığı bakışları konuşsun bana. Kimsenin farketmediği şeyleri, sıradışı şeyleri. Survivor değil de belgesel konuşsak, film konuşsak.O filmin fikri hakkında falan. Bilmiyorum, bunları istediğim için mi kimse benimle konuşmuyor fazla?
    "Eee dersler nasıl, okulun bitti mi?" sorusundan öteye gitmedi kimse.Ben kapalı ve sessiz olduğumdan falan değil. Gayet konuşurum. Hatta konuşmaları farklı farklı başlatırım.Her birine ayrı ayrı, birine havalı bir laf söylediysem onu diğerinde kullanmam.Bir keresinde bir kızla 'makarna sosu nasıl yapılıyor?' diye başladım sohbete.Bir anda afalladı. Ulan eğlenceli bir şey sordum. Makarna yapıyordum o ara zaten. Yeni tanışmaya çabaladığım biriydi.Üstünde sevdiğim grupların tişörtlerini falan görünce bir cesaret, tanıştığım biriydi. Attığım o mesajla beraber soğuk bir muhabbete dalmışım farkında değilim.Üst üste terslendim falan.

    Ben ona ne kadar çok kitap okuduğumu, enstrüman çaldığımı falan söyleyebilirdim.Bak ben böyleyim, şöyleyim diyebilirdim. Yapmıyorum, bunlar saçma ve yanlış bence. istiyorum ki beni bir gün ansızın şarkı söylerken veya resim yaparken falan görsün mesela, desin 'aa sen bunu yapıyor muydun?' gibisinden.O hissi tattım önceden, sanırım o zamandan beri hoşuma gittiği için böyle devam ettirdim.

    O gün yağmur yağmaya başladığında gidip yağmurun altında tepedeki banka oturduğum ve kulaklığımı takıp yağmurun tadını çıkardığım için mi böyle muamele görüyorum? Zaten kimse görmemiştir, beni kim takar ki kafasındayken yaptığım bir şeydi. Koskoca yerde kimse yok.En güzel yanı da bu zaten. Yağmur başlar ve insanlar bir anda kaybolur. Düşünecek, müzik dinleyecek ve yağmuru seyredecek bol vaktim olur. Bunu yaptığım için tuhaf görünüyormuşum.

    Ya ne yapayım peki? Sizin gibi her gün mekanlara gidip para harcayıp boş muhabbet mi geveleyeyim? 'Çok güzelsin' demeleri için sırf marka kıyafetler alıp altıma araba mı çekeyim? Sürekli beğenilmek için yaptığım her taku gereksiz pahalı telefonumla çekip insanların yüzüne yüzüne gözükmesi için internete mi koyayım? Hakkında bir şey bilmediği siyasetten atıp tutan, medyanın ona pompaladığı her taku alıp yansıtan çocuk mu olayım ilgi görmek için?
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +9
      Aynen panpa haklısın bi kız olmalı birlikte fikir ve düşünce paylaşabileceğim. Kimsenin klonu olmamak bendede var ama Toplumun baskısı veya etkisi gibi bişey var değilmi?

      Sen bunu aşmışsın tebrik ederim.
      ···
      1. 1.
        +7 -25
        makarna sosu nedir amk ahahahahahahahahah ara annane sor amk nerden bilsin kız çok istiyosan çağır eve makarna yaptım sos yaparmısın diye bunuda ben mi söyliyim
        bide bunu okuyan herkes şimdi biraz daha marjinal takılmaya çalışıcak okusun öğrensin falan diyosunda aptal adam bişeyler okuyınca veya konuşunca manipüle oluyor güzel kardeşim şuna yaptığın şey bunu okuyanları olumsuz etkiliycek sırf senin kendini haklı göstermeye çaban yüzünden nikine yazdıktan sonra baktımda kendine marjinal diyen birinin ne kadar marjinal olduğu
        ···
      2. 2.
        +1
        reis özetlemiş
        ···
      3. 3.
        +2 -4
        cidden bana da birisi direk makarna sosu nasıl yapılıyor diye sorsa gibtir git internete bak dıbına kodumun, dengesiz midir nedir la? derim yani. normali de budur.
        ···
      4. 4.
        -3
        http://www.incisozluk.com...b%C3%BCt%C3%BCn-keyfinizi

        Aykırı bir yaşam, zor bir karakter, Melih.

        Bayamlik Reyisin son hikayesi olan hayattan keyf almaya bakın yoksa o bütün keyfinizi devam ediyor, 3. Nesil yazardan 1. Nesil hikaye !

        Yazması benden, okuması sizden . Saygılarımla.

        Bayamlik huur
        ···
      5. 5.
        0
        Zaten her şey hayattan zevk alma uğruna yaşayan insanlar yüzünden oluyor. Hayata bir defa geliyosun onda da insanlar için bir şeyler yapmaya çalış, ota taka gülüp eğlence arayan bir ahmak olacağına. Sen böylesi bir dünyadan zevk alıyorsan açıkça huur çocuğusun. Herhangi bir ülkede halkın %51'nin seçtiği parti hükûmet oluyor neyin davasındasınız? Böyle bir sistemde yaşayan insan nasıl mutlu olabilir lan? Sen %51'in içinde olabilirsin ama diğer insanları hiç mi düşünmezsin? Ben ne konuşuyorum amk kime ne anlatıyorum?
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster