/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +34
    beyler bizim işler genel olarak o gün ya biri dolabının bir kırık çıkığını onartmaya gelir ya biri gibindirik bir masa sandayle ister şeklinde ufak tefek giderdi.
    ama o gün gelen mallar inanılmaz fazlaydı.
    babama sorduğumda yeni iş aldık oğlum bir inşaat firmasının işlerini yapıcaz flan dedi.
    vay amk çok para kazanıcaz lan diye sevinmeye başladım. tabi iş yükümü bilsem gibsen sevinmezdim.
    beyler o kadar malı indir kaldır feriştahım gibildi.
    öğle yemeğini yemeye eve geçtik. artık bilgisayarımda yoktu, yemeğimi yedim gittim hayriyi sevdim az.telefonum çaldı turan arıyo.
    -pumpfiction naber?
    -sorma kanka işler var çok yorgunum, senden?
    -iyi işte akşama doğuyuda alıp okulun orada kola çekirdek yapcaz atla gel.
    -tamam lan gelirim ama söz vermiyom daha şimdiden anasının amı kadar iş yaptım akşama ne kadar yorgun olurum bilmiyorum.
    neyse kapadık telefonu.
    geçtik işler güçler derken 6.30 gibi geldik eve peder beyler duşumu aldım.
    atladım bu binozların yanına saat 8 gibi okulun orda başladık kola çekirdek liseli muhabbetleri. derken saat 12 yi geçmiş peder aradı iki fırça kaydı yarın iş var unutma diye.
    direk eve uzadım zaten doğuyla turan da evlerine geçtiler oradan.
    eve girerken babanem pencereden beni izliyodu garip garip baktı.
    el salladım tip tip baktı , sanki başçavuşun eşşeği osuruyo amk. neyse dedim içimden gözü seçmemiştir belki flan ama gözler flanda sapasağlam amk.
    beyler saat 2 ye gelmek üzereyken babanemin evden ses geldi. açtım gözleri noluyo amk derken babanem aşşağı indi. perdeyi sıyırdım bu karanlıkta bu kadın nası düşmeden indi o merdivenleri hayret ettim amk beni görmeyen o kadın...
    yavaş yavaş geçti hayrinin yanına elinde çöp gibi bişey vardı. babanem yaklaştıkça hayri bir garipleşti. bende tırsmaya başladım.
    baktım babanem poşetten birşeyler çıkarıyo. hayriye doğru uzatıyodu birden o simsiyah gözleriyle bana döndü beyler o korkuyla hemen koştum yatağıma gıkımı çıkarmadan uyumaya çalışıyorum.
    ama o kadar korkuyorum ki anlatamam. hayri pek ses etmedi ara ara inliyodu sadece,ama son zamanlar sürekli yapıyordu bunu.
    ···
   tümünü göster