/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -8
    Şimdi bir tane arkadaş (bkz: Tebrikler huur çocuğu oldunuz) diye bir başlık açmış. Ama tam anlatamamış ben şimdi bunu size erkek ve kız ların nasıl huur çocuğu olabilirsiniz. anlatıcam. Aranızda huur çocuğu olmak için hefeslenen bayağı bir kişi var.

    ilk kızlarınkini anlatıyım.
    1-Sürekli yarı çıplak gezin.
    2-Önünüze gelenle gibişin.
    3-Temiz iyi kalpli çocukların gözüne yedire yedire sevgilinizle yiğişin.
    4-Piercing yaptırın. (huur çocuğu olmak için olmassa olmaz detay)
    5-Tumblr olayını anlatmama gerek yok orayı icad edenin sözlükteki herkes adına dıbına koyim.
    6-Rihanna gibi şarkılar dinleyin.
    7-Deniz kıyısında, plajda, kumsalda falan kaslı erkeklerin kaslarını yalayın yoksa huur çocuğu olamazsınız.
    8-iyi temiz kalpli hafif yakışıklı gerçekten seven çocuklarla taşşak geçin. (Bu olmazsa olmaz bir özellik bu olmazsa yukarıdaki 7 maddeyi ekgibsiz yerine getirseniz bile huur çocuğu olamazsınız.
    9-Ananızın babanızın kendi rızkından kesip sizi yazdırdığı spor salonuna sadece fotoğraf çekilip. Sosyal paylaşım sitelerinde "Of çk yorldum yhaa" yazın.
    10-internetteki tertemiz adam gibi adamlara (Ali uçar gibi adamlarla) taşşak geçin (bunu yapmazsanız huur çocuğu olamazsınız)

    Şimdi gelelim erkeklere özet yok oturun okuyun zaten hefesli çok erkek var sözlükte. Bunun gibi başlıklar açtığım zaman eksilemenizden anlamıyor değilim. (:
    1-En yakın qemqilerinizle fotoğraf çekilin.
    2-Sürekli spor arabalarınızla veya aypone altı telefonlarınızla fakir ama iyi kalpli çocukları rezil etmeye çalışın. (ama edemezsiiz.o çocuk sizi gibertir sonra ağlarsınız)
    3-Kızlarla sürekli yiğiişin herkesin ortasında.
    4-Kızların sex kölesi olun (afferin dıbına koyduklarım doğru yoldasınız)
    5-Sizi kızların yönetmesine izin verin.
    6-Kızlar size birine dövmesini söylüyorsa hiç sorgulamadan onun ağzını yüzünü kırın.
    7-Kızlarla "Qnqm benim yhaa" diye fotoğraf çekinip gece gökte dolunay belirtdiğinde kurt adam gibi pençe atarak gibişin.
    8-Sürekli dedikodu yapın dıbına koyim yapmadığınız dedikodu kalmasın amk. (Söylerken utanıyorum yaptıkları dedikoduyu o yüzden söylemicem ama takilt edebilirim) Yaptıkları dedikodu şöyle +Siz cerenle çıkmıyomuydunuz ya -evet çıkıyoduk canım ama ayrıldık. (ne rezil birşeydir bu dıbına koyim midem kalkmıyosa kafama zenci yannanı vura vura öldürün beni.
    9-Sürekli kaslarınızın fotosunu çekin ve kızlardan "Oyşşşşş yalarım yhaa" demesini bekleyin ve amk salak kızlarıda mal gibi yazarlar.
    10-En önemli özellik. bu olmazsa olmaz. gibtiğiniz kızı sağda solda anlatın dıbına koyim. Anlatmazsanız yukardakileri ekgibsiz yerine getirseniz bile huur çocuğu olamazsınız.

    Evet beyler bugunde size nasıl huur çocuğu olabiliceğinizi gösterdik..

    Beyler başlık çalıntı değil çalıntı olsa belirtmezdim. adam paylaşmış bende okudum aydınlanma geldi nezamandır böyle birşey yazıcaktımda maskemin arkasındaki fikirleri günyüzüne çıkaramıyodum. Neyse beyler. hadi eyvallah

    Gerçi ben yine duvara konuşuyorum ama neyse ALLAH biliyo benim içimdeki yangınları o bana yeter.

    (insanlık çok kötü yere gidiyo beyler ileride bunları bile özlicez)

    -qalpwolfteyam
    ···
   tümünü göster