/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +6 -6
    selo'nun sayfasında görmüştüm. yalnız bütün paylaşımlarda alta copy-paste yapıp atmış. belki o yazmamıştır. belli olmaz.
    şimdi geliyorum bu kansız huur çocuklarına.

    lan oğlum siz iki insanın birleşiminden ortaya çıkan sonuç olamayacak kadar aptal olmayı nasıl başarıyorsunuz.

    ben merak ediyorum şahsen, gece yatağa geçtiğiniz de " acaba yarın kürtlere nasıl çamur atarım" diye düşünüyor musunuz. sosyal bilimler de tez konusu bile olabilirsiniz.

    öncelikle" bu adamlar niye ayaklanıyor. ne istiyor diye soracağınıza nefreti körüklemekten başka ne işe yararsınız?

    ama siz napıyorsunuz?
    -amk kürtlerini yakıp yıkalım. soykırımı hak ediyorlar
    -gidin az ötede devletiniz kurun
    söylemleriniz bu kadar işte. bu kadar çiğ ve sığ açıklamalar. empati konusunda o kadar yetersizsiniz ki..

    " biz nere de hata yaptık amk" diyecek erdem sahibi değilsiniz. sanıyorsunuz ki dünyanın en modern, en kültürlü, en elit, en zeki toplumu biziz. bütün dünya bize düşman, çünkü bizi kıskanıyor, bizi çekemiyor havasındasınız.
    uyanın oğlum uyanın. ne türkler ne de kürtler uber-alles bir toplum.

    eğer ki beraber kardeşçe yaşamadıktan sonra seni de, beni de giberler böyle. dünya da neler oluyor neler bitiyor bi sağına soluna bak.

    ama sizin müthiş analiz kasarak yazdığınız bu derinlikli yazılardan sonra yakınlaşmak yerine gün geçtikçe iki toplum birbirinden gönül bağı ile ayrılıyor.
    eseriniz ile gurur duyun milliyetçi güruh.
    ···
    1. 1.
      +4
      Peki bundan çok değil yalnız 2 sene önce sosyal medyada Kürtlerle alakalı hiç Bölme esprileri ya da bu kadar yoğun Irkçılık var mıydı? Hiç sanmıyorum. Emin ol şimdi burada Kürtlere saydıranların çoğu yaşasın tam bağımsız Türkiye'den sonra yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği diye slogan attılar buna ben de dahilim. Ama senin tek vasfın etnik açıdan belirgin olarak yanından geçen adamın ayağının dibine balgam atmaksa toplum içinde yavaş yavaş ırkına karşı bir antipati oluşur. Artık Kürt demek Türkiye'de bir ırkın adı olmaktan çıktı. Sebebiyse onlar Kürt kökenliyim dedikten sonra gururla Türk vatandaşıyım diyemediler. Biz onlara Kürt kökenliyim dedirtmeyenlereyse yeterince nefret besledik. Bkz Kenan Evren
      ···
    2. 2.
      +2
      Bi de şu açıdan bak olaya kürtler pkkya destek olmasalar bölücülük yapmasalar ayrı bi devlet kurmak gibi isteklerde bulunmasalar pkknın ve dış güçlerin kötü amellerine alet olmasalar birazcık akıllı olsalar ne Türklerden yana ne de kürtlerden yana hiç bi sorun kalmıyıcak ki zaten
      ···
    3. 3.
      0
      Saidi Nursi apo gibi adamların önderliğinde ayaklanan bir topluma ne yanlış yapılmış olabilir en fazla rahat batmistir nerde hata yaptığımıza gelince Saddam kimyasal atarken bunların üzerine içeri alırken yaptık mesela
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster