/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +13 -1
    ya panpa yüz yüze olsak saatlerce anlatırım bu konuyu sana ama şimdi özetlemeye çalışcam.

    öncelikle cenneti tek boyut düşünme panpa bir kişi aynı anda sınırsız boyutta istediği şeyleri yapabilen bir konumda olabilecek, ve sen bu dünyalık bedenden, duygulardan, hislerden arınmış olacaksın yani hislerin, isteklerinde aynı şekilde sonsuz olacak, tat alma, hissetme duyularında.. teknoloji falan diye bir saçmalık düşünmeyin hani sen istersen kendi cennetinde tabiiki olur ama senin yaratma gücün olacak ve hayal gücün ile sınırlı olmayacak düşünsene bi amk? sınırsız hayal gücü/istek ve sınırsız güç ile ne sıkılmak mı olurmuş amk? hani şuan ki gördüklerimiz ile asla hayal edebileceğimiz bir şey değil ama ölüm haktır, kimse ilelebet kalamaz bu dünyada o yüzden illaki..
    ···
    1. 1.
      -4
      Kardesim biraz ayrıntıya gir hayal gûcüm olsa ne olur olmasa ne olur aq
      ···
    2. 2.
      0
      Ayrıca kendi cennetin derken
      ···
    3. 3.
      +1
      ya qumqi kısaca nasıl cevaplasam hayal gücüm olsa ne olur ne demek aq yaratma gücün olacak diyorum, yani bak qumki özetle sen dünyalık bedeninden arınacaksın ve en muhteşem bedene geçiş yapacaksın (bu bedeni şimdiki bedenin gibi düşünme, nasıl olacağını hiçbirimiz bilemeyiz) ve bu bedeninde isteklerin, hayal gücün sonsuz olacak. yani bu ne demek? sonsuz istek + sonsuz hayal gücü + yaratma gücü = sonsuza kadar mutlu yaşam demek ayrıca senin o bedeninin hissetme kapasitesi vs. de sayılarla sınırlı olmayacak. ha bak tasvir edilen şeylerin hepsi anlamamız için yardımcı olması içindir yani gidipte bu dünyadaki gibi yok maçmış işte yok saraymış yok efenim. hani varsa bile başka bir boyut panpa tamamen farklı o boyutu göremediğimiz için herhangi bir şekilde hayal edemeyiz o yüzden kendi boyutumuzdaki varlıklarla tasvir ediliyor ok? ayrıca çok kafa yorma böyle şeylere sonsuzluk meselesi adamı aklından eder
      ···
      1. 1.
        +4
        Asosyal olmazmıyız ozaman pampa herkes kendi dünyasına cekılır
        ···
    4. 4.
      +1
      ayrıca buda bonus beyler buyrun

      http://inciswf.com/oneoftheman.swf
      ···
    5. 5.
      0
      kardeşim ya bu evren de cennette olan bi insanın yarattığı evren ise ? sonuçta sonsuz güç sahibi oluyosun cennette ve bu insan bizi sınava sokuyosa ?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster