/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 6651.
    +9 -2
    Panpalar (panpalar diyorum ama bazılarınız hak etmiyo o sözcüğü)
    Cinsiyetimin tartışılması inanın beni çok sıktı eminim başlıktaki diğer panpalara da bay geldi.. Başlıktaki ilk entrymde eski nickimi ifşaladığım için cinsiyetimi saklamadım.. Ama göze parmak da sokmadım.. Şuraya uzunca destan yazar çoğunuza vay amk biz nasıl insanlarızı dedirtitrdim ama hem başım ağrıyo hem de gerek yok bazılarınız değmiyo uğraşamıcam..Şu başlık farklı dedik hepimiz.. evet farklı ama aranızda dzgün insan ayağı yapan da çok.. Pmden mesajlar artınca, bikaç sayfa öncede de hala tartışma devam edince, şu entryi gireyim dedim.. ister hatun ister erkek nası görmek istiyosanız öyle görün beni.. Çnkü umrumda değil.. Buaralar da yoğunum zaten biraz kavunsuz takılmak iyi gelir sizlere de.. Allaha emanet olun.. Burlardayım ama bikaç gün sessizlik bana da size de iyi gelecektir.

    Paylaşmaya kıyamadığım finale sakladığım şarkılarımdan birisini, en değerlisini paylaşıp öyle susayım.. Hayatımın en kıymetli şarkılarından biriydi uzun süre, hep de farklı anısı kalacak..
    http://youtu.be/nsV0PHKE2zo

    Edit: bu entry de belki ben de, güzel olup biten herşey gibi bigün yok olur gideriz..
    ···
    1. 1.
      +2
      Naptin be kavun hangi bin kafani bozdu??
      ···
      1. 1.
        +1
        Kafa bozma değil panpa, sakıza döndü konu.. ben entrylerimle olmayı seven biriyim.. Gereksiz muhabbetler içinde olmak sıkıyo beni..
        ···
      2. 2.
        0
        Naptın be kavun ! Yıllardır koruduğum bakirliğimi, ben bu hikaye kadar seninde yaptın muhabbetini paylaştığın müziklerini beğendiğim için bozdum. Eğer ben ters bi şey yazdıysam özür dilerim. Özdün beni bin !! Ama neyse vardır bi bildiğin. Kendine iyi bak reiz *
        ···
      3. 3.
        +1
        Yok panpa şu konu kapansın başka talebim yok.. Sıktı artık..Bu da konuyla ilgili son entry olsun
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster