1. 92526.
    +80 -444
    ülkücü kardeşim, liseli arkadaşım. muhattabım sen değilsin öncelikle. biliyorum, şehitler falan, terör falan. anladık, senden oy isteyen yok zaten, sen hdp'ye oy verme de zaten. seninle aynı partiye oy verme düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor çünkü git güzel güzel mhp'ne, akp'ne bas oyunu, gönül rahatlığıyla terk et kabini sonra da.

    benim hedef kitlem olan "ulan hdp'ye oy versem mi?", "selahattin de iyi adam ama... " diye iç geçiren adamların "ama"sına bir cevap olabilmek. hdp'nin barajı geçmesi, türkiye demokrasisi açısından oldukça hayati bir önem taşıyor. hdp de tahminimce şu an yüzde 9.5'un üstünde bir oy alacak. sonuç olarak 1 oy bile büyük bir önem arz ediyor. o yüzden kafanıza takılanları sorun, ben de size bu konuda ne düşündüğümü aktarayım, dileyen arkadaşlar da katkı sunsunlar tabii, o kadar iddialı değilim ama niye hdp'ye oy verdiğimi dilim döndüğünce açıklarım.

    bakın ülkücü kardeşlerim. tekrar ediyorum, üstüne basa basa söylüyorum. buradaki muhattap siz değilsiniz. "hdp vatan haini ulan" diye kestirip atan adam zaten düşünemiyordur, milliyetçilik beynini kemirmiştir lan. böyle siyaset mi yapılır amk. siz gelmeyin lütfen. rica ediyorum.

    edit: beyler vahametin farkında mısınız? inci sözlük gibi liseli asosyal ülkücülerin mesken tuttuğu bir mecrada dahi hdp'nin oyu şuku/şuku+çükü oranına bakacak olursak yüzde 15. azuahahahahahahahahaha. inci sözlük'te bile hdp'nin yüzde 15 oyu var lan. hayat işte... :(
    ···
   tümünü göster