/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22 -11
    Edit: resmi dikkat çeksin diye koydum tabiiki benim de sevgilim böyle giyinse ağzına sıçarım saçmalamayın gavat değiliz aq. benim demek istediğim açık giyimli gördüğümüz her kız ön yargıyla yaklaşmayalım. hatta isterse çıplak gezsin belki akli dengesi yerinde değildir nereden bilebiliriz ki?

    ...

    dışarıdaki kadın veya kızlara bakarken, onları fantezilerimize alet ederken, aynı şeyin kendi annemize veya kız kardeşimize de yapılabileceğinin farkında olalım.

    Veya ön yargılı yaklaşmayalım hemen. Mini etek giyen bir kıza huur demeden önce iki kere düşünelim. Belki de hepimizden daha iyi bir insandır ve saftır. Hem onu da seven insanlar vardır elbet. Annesi, babası veya erkek arkadaşı. kendinizi o kızın sevdiklerinin yerine koyun önce. Sizin de çok sevdiğiniz bir kadın tanıdığınıza öyle kötü gözle bakılsa ne hissedersiniz?

    Her kaslı erkek kötü olmadığı gibi, her açık giyinen kız da kötü değildir. Hepsinden önemlisi onlar annemiz veya kız kardeşimizle aynı ülkenin insanları.

    Lütfen biraz düşünelim.

    Edit: fotodaki bacımızı dikkat çeksin diye koydum başka türlü gelmiyorsunuz oturup ciddi bir şey konuşulmuyor sizle muallakler :(
    ···
   tümünü göster