/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +152 -9
    merhabalar binler

    beni bilen biliyordur hayvanları çok seviyorum.

    thecilekli inci'de nesi ile meşhur diye sorarsanız zeytini ile meşhur derler. çünkü siyah renk zeytin isimli bir köpeğim var.

    köpeğim olmasına rağmen 2 köpeği sahiplendim dışarıdan. maddi durumum çok mu iyi peki? hayır tabiki de hatta hepinizden kötüdür diyebilirim. ama belki inanmayanlarınız vardır saygı duyarım fakat ben inanıyorum allah hepsinin rızkını gönderiyor.

    oturduğumuz yer iki belediyenin arası. sınırda yani. etraf ormanlık alanlarla dolu. köpekleri kısırlaştırıp buraya atıyorlar. ilk sultan ile karşılaştım.



    sultan




    sadece gözlerinin içine bakmam yetti hemen peşime takıldı. 5 ay boyunca baktım ona. site içerisinde oturuyoruz. başta salık duruyordu ve hiç kimseye bir zararı yoktu kapımızın önünden ayrılmıyordu. yine de site sakinleri(!) sorun ettiler ve sultanı bağlamak zorunda kaldık. yine iyi kötü idare ediyorduk her gün gezdiriyordum site dışında boş bir arazi vardı oraya zütürüyordum koşuyordu istediği kadar. ama zamanla yerini benimsedi ve havlama huyu çıktı ortaya. yabancı gördüğü zaman havlıyordu kedi görse kuş görse havlıyordu. imza toplamış sitedekiler mecburen müstakil bahçesi olan çok iyi bir aileye sahiplendirdik. çok sevmişler arada bir kar diye sesleniyorlarmış.


    sultanın fotoğrafları

















    Cindy




    cindy nin hikayesi sultan ile aynı. yine aynı şekilde sitenin dışında gördüm onu. cindy golden retriever cinsi bir köpek. büyük ihtimal hediye, heves uğruna alındı ve oyuncak sanıldı. ama bakıldı ki sorumluluk gerektiren, zorlukları olan bir canlı hemen sokağa atıldı. geçmişinde ne oldu ne bitti bilmiyorum bulduğumda belediye tarafından kısırlaştırılmıştı ve çok korkaktı. ben hariç herkesten ödü kopuyordu. hemen internetten ilan açtım bakamazdım ona çünkü sultan vardı ve ayriyetten 5 köpeğim daha vardı. ertesi gün ilana cevap geldi ve hemen geldiler aldılar cindy i. kötü bir yermiş belli ki apartmanda oturuyorlarmış ve apartmanın bahçesine boğma tasma ile bağlamışlar cindy i. hayvan her gün ağlamış en sonunda geri getirdiler. bi baktım kusup duruyor hemen eve aldım. çok akıllı tuvalet eğitimi bile var. kusuyordu ve vajinasından kanlı iltihap akıyordu. enfeksiyon kapmış belli ki kısırlaştırıldığı sırada. antibiyotik ile eski sağlığına kavuşturdum ve benimle birlikte yaşamakta.


    fotoğrafları






    ilk bulduğumda dolabın içine saklanmıştı hasta ve korkuyordu

















    bıdık




    bıdığı 2 köpeğin arasından kurtardım. erkek olduğu için saldırıyorlardı. zaten küçücük bir şeydi ben olmasam parçalayacaklardı minnağı. elime sopa alıp köpekleri kovaladım ve bıdığı kucağıma aldığım gibi kaçtım ordan. yere koydum yürüyemiyordu topallıyordu. ön ayağından ısırmışlar kan içindeydi. hemen eve zütürdüm önce yıkadım bir güzel sonra yarasını temizledim iyice. cindy ile iyi anlaşmışlardı ve çok yaramaz çok tatlı bir şeydi. yuva arayacaktım gerek duymadım küçücük şeyin bana zararı olmaz diye düşündüm. ayrıca sorunlu bir köpecik. küçük müçük ama her köpeğe havlıyor. başka yerde yaşaması çok zor yine saldırırlar çünkü. cindy zaten mazlum bir şey hiç bir zarar vermiyor ona alıştılar birbirlerine.


    resimleri



    ilk bulduğumda



























    son olarak *



    ···
   tümünü göster