/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6 -1
    Erkeğin kaşarı kızın ilgi merkalısını almalı mıyım diye soru soruyor. Kendi geçmişine bakmıyor, kızın geçmişini kafaya takıyor. Hayır gerizekalı diyicem, gereçkten sırf Allah öyle yarattığı için gerizekalı olanlara hakaret olacak.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      iyi o zaman dıbına koyduğumun çocuğu evli hatunlarıda gibmeye başlayım seninkinede uğrarım arada olur mu ? biz düzelmeye çalışıyoruz dıbına feryadı senin ettiğin lafa bak kız tekrar yapar mı diye soruyorum amciko
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        Yarrrrrrrağımın başı, senin tekrar yapmayacağın ne malum. Kızdan şüphe edeceğine aynaya bak gibtiğimin kaşarı. Düzelmeye çalışıyormuş, amcık ağızlıya bak. Sökmez oğlum o masallar bize, anca saf kızları kandırırsın sen o masallarla. Kaşar her zaman kaşar, keş her zaman keş, huur çocuğu her zaman huur çocuğudur.
        ···
      2. 2.
        +1
        son lafı sana uygun gördüm panpa sen anca elini gibebildiğin için laf ediyorsun dıbına koyuyum yada amlısın iki çelişki var sen hangisisin ?
        ···
      3. 3.
        +3 -1
        Aahahaha lafı bana çevirmeye çalışmış bir de dıbına koduğumun keşi. Ulan eskiden acırdım sizn gibilere, kim bilir nasl bu hale geldi bu çocuklar derdim. Şimdi, hepiniz gözümün önünde yanarak geberiyor olsanız üstünüze benzin dökerim. Hem keş, hem kaşar, hem huur çocuğu, hem de kendini dünyanın merkezinde sanıyor. Daha ne olsun, full paketi tamamlamışsın sen.
        ···
      4. 4.
        +1
        alakası yok dıbına koyduğumun salağı senin gibi salaklar böyle laf ediyor arkamızdan aslında evde oturan aciz asosyal huur çocuğunun tekisin başka yapabildiğin bişey yok anca burada benim gibilere saldırıyorsunuz amk ahahaha
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +2 -1
      ya sus oç konuşma hala konuşuyosun yaa @8 haklı
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      sana konuşma hakkını kim verdi amk dötüncüsü
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster