/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +253 -98
    adamlar türkiye yi uygar medeniyetler seviyesine yükseltmek için gecelerini gündüzlerine katıyor hala size yaranamıyorlar

    -misal akp gelmeden evvel ekonomik büyüme oranı %6,2 idi
    şuan çok şükür %4,8 ve istikrarlı bi şekilde büyümeye devam ediyoruz. aynı şekilde akp yokken türkiye ekonomik büyüklük sıralamasında 17. di şu an ise 17. liğe yükseldik.

    -adamlar geldiklerinden beri hergün yol yapıyor sevenlerin duasını alıyor mazallah başımızda chp zihniyeti olsa nolurdu tabi ki asfaltlar parçalanır yollar satılırdı.

    -suriyeye peşmerge yollayan ışid e mit tırlarıyla silah yardımı yapan da akp hükümeti değil miydi? hangi dünya lideri tarafsızlığı bu denli vurgulayabilirdi?

    -ya bilimsel ve teknolojik gelişmeler? rte han hazretlerinin adına yaptırılan üniversite 3 yeni sazan türü keşfedip 2 sinin adlarını recepi ve eminea koymadılar mı? türk bilimadamları her yıl yeniden ve azimle kansere çare bulmuyorlar mı? onların iktidarında sırasıyla windows xp, vista, 7, 8 & iphone 3, 4, 5, 6 çıkmadı mı?

    -bi kere akp halkın arasına uzun bi aradan sonra inen ilk parti değil mi halkı kucaklayıp göğe yükselten politikacılar başka hangi partiden çıktı? http://i.imgur.com/99dAon3.jpg

    -dini siyasete alet edenlere en güzel cevabı ellerinde kur'anla onlar vermedi mi? kıblesini yeşile çevirenlere para sayma makinesi hediye eden onlar değil miydi?

    -dış politikada sıfır sorun politikasını izleyen ve her geçen gün müttefiklerine müttefik katan güçlü ve korkulan bir türkiye nin mimarı değil mi akp? (hatta o kadar korkuyorlar ki uzun adam ın boyunu fotoşopla kısaltma densizliğine bile el atıyorlar.)

    -peki ekonomideki bu canlılığın bu dinamizmin kaynağı ne? tabi ki akpartinin oluşturduğu ekonomi dahilerinden oluşan bir kadro. bu kadro öyle bi kadro ki halkın nabzını yoklayıp patates, zeytin, kırmızı et gibi yenme ihtimali olan şeylere maksimum; tenis topu, at nalı gibi materyallere minimum zammı uygulayıp halkı tenis atçılık gibi sporlara teşvik ediyor.

    daha yazılacak çok şey var ama bize sadece allah razı olsun demek düşer.

    edit: @2.2 ye ithafen http://www.seatclubturkey...-kitabinda-anlatiyor.html
    ···
   tümünü göster