/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +5 -1
    ibretlik değişim hikayemdir.

    çocukluğumdan beri hep şişmandım ben. lisede falan iyice kilo almıştım hatta. basketbol falan oynuyoduk, ben tank görevi görüyodum hatta öyle söyliyim. bu kardeşiniz 1.88 e 130 falandı o zamanlar. bildiğin yağ tulumuydum. kendimle dalga geçebiliyorum, millet kilomla dalga geçince "olum bak üstüne bi otururum 8 bit mario ya dönersin" falan diyodum hatta.

    10. sınıfın sonlarına doğru bi hatuna tutuldum. 3-4 ay uğraştım allem ettim kallem ettim ayarladım hatunu. 6 ay kadar falan sürdü. tam şubatın sonunda "ben kaslı bi erkek istiyorum" deyip terketti beni amk kezbanı. dedim amk sen görürsün. bizim basketbol koçuyla beraber bi program hazırladık, diyetisyene gittim sürekli falan. ağırlık idmanı + basketbol idmanı + diyet, bu kardeşiniz 2 sene sonra oldu daş gibi. %30 dan fazla yağı olan eleman gitti, %9 yağlı insan azmanı geldi.

    o günün üstünden 5 yıl geçti. bu kardeşiniz işi ilerletti, 1.91 e 90 hayvan gibi bi eleman oldu, vücut geliştirme yarışmasına katıldı, onu sadece o olduğu için seven bi hatun buldu, nişanı bastı.

    edit: şimdi beni terkeden o kız, beni her gördüğünde içi gidiyo, bi yutkunup başıyla selam verip yolunu değiştiriyo.
    ···
   tümünü göster