/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +6
    O adamların seni köpekten düşük seviyede gördüğünü biliyor musun? Eğer anneden yahudisen ayrı tabii. Kendilerini üstün ırk görüp yahudi olmayanların malını kendi yitik malı olarak görüp,o toprakları kendi toprakları sanıp vahşet ve katliamlar yapan köy basıp tecavüz katliamlar yaparak güya hedefine ulaşma çabası içerisinde olan sapık bir devlettir. Tevratta,talmutta, kabala öğretilerinde yazanlar aşırı SAÇMA ifadeler içerir. Peygamberini katleden, lanetlenmiş kavimden bu beklenirdi.
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      müslümanlarda , kendinden olmayan herkesi müslüman yap deyip .
      cihad adı altında tüm dünyayı ele geçirmek istiyorlar ...
      o na ne demeli ??? sadece müslümanlar cennete gidecek , diğerleri gidemeyecek diyorlar :D :D :D
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        Şimdi kardeşim müslümanlar gayri müslimleri ezik olarak görmez. Değişmemiş tek ilahi kitap Kur'an kitabımızdır.Ve saçma ifadeler içermez, tefsirlerimiz saçma ifadeler içermez. Söylediklerimle müslümanlığın yaptığı aynı şey değildir.Bu konu hakkında çok bir bilgin olmadığın ortada. Yahudiler yahudi olmayanlara goy/goyim derler. Onları öldürmek kendilerine göre kurbandır. Ayrıca din öylesine yozlaşmıştır ki güya peygamber ile Allah/Yahova güreşmiş ve Allah/Yahova kaybetmiştir. Yani kendilerini tanrı olarak gören bir zihniyetin içindedirler.Öyle yozlaşmıştır ki Hz üzeyr Allahın oğlu olarak görürler. Neyse sen işine bak bu gibi bilmediğin meselelere fazla karışma hesabını veremezsin ahirette.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        eee muhafazid'te ayı ikiye bölmüş : ((((Bu konu hakkında çok bir bilgin olmadığın ortada. bu yazdığın cümle bile Ne kadar kendini beğenmiş bir insan olduğunu gösteriyor .
        kuran denen kitabı 2 kez okudum . okuduktan sonra Bitti benim gözümde.
        kadına verilen az para ( miras) 2 kadının şahitliğini 1 erkeğe eşit görmesi . muhafazid suresi 4. ayette kafa kesin .. nisa suresi sanırım el kesin diyen
        4 tane kadın ile evlenmek serbest diyen . bir kitap ne kadar doğru
        bir yaratıcı var ise bile . bu kesinlikle kadınları hakir gören , kan ve şiddet sözleri ile dolu islam olamaz.
        ···
      3. 3.
        +1
        @namik boşver kardeşim anlamayana mantıksız olduğunu anlatamayız çünkü anlamadığı için mantıklı sanacaktır. Bir arap şair şöyle diyor;
        onlar yanılıyorlar;
        insanlık dünya çapında iki tarikatın peşinden gider:
        birincisi, dini olmayan zeki insanlar,
        ikincisi, idrak kabiliyeti olmayan dindarlar.
        ···
      4. 4.
        0
        Ben bu iş için en az 1000 sayfalık kitaplar okumuşum adamın söylediği laflara bak mucize denen bir şey vardır bunu asla inkar etmem. Kadınları hakir gören dersin ama islam der ki cennet anaların ayağı altındadır, islam der ki, kız çocuğu anne babasına cenneti kazanma imkanı verir, peygamberim kendisine "hoş sohbette bulunmama en çok hak sahibi kimdir" sorusuna üç defa annen ve ardından baban cevabını verir.Din hakkında ön yargılarınız ile bir yere varamazsınız .
        muhafazid suresi 4. ayet :
        Artık kâfirlerle karşılaştığınız zaman onları güçsüz (zayıf) bırakıncaya kadar boyunlarını vurun. Bağlarını kuvvetlendirin (esirleri sıkıca bağlayın). Nihayet savaşı, onun ağırlıklarını (silâhlarını ve savaş levazımatını) bırakınca da onları, ister lütuf olarak (bedelsiz) veya fidye alarak (bedel karşılığı) (bırakın). işte böyle. Ve eğer Allah dileseydi, elbette onlardan intikam alırdı. Ve lâkin (bu) sizin bir kısmınızı, diğer bir kısımla imtihan etmek içindir. Ve onlar ki Allah yolunda öldürülenlerdir, o taktirde onların amelleri boşa çıkarılmaz.

        Burada her gördüğün zaman boynunu verin demiyor savaş olarak karşılaştığınız zaman olarak kastediliyor. Allah'ın düşmanlarının öldürülmesi emrolunuyor. Harp esirlerinin fidye ile veya bedelsiz bırakılması ayrı bir emirdir. Savaşın iki tarafı da Allah'ın imtihan etmesi için emrolunduğu açıklanıyor. Şehit olanların amellerinin boşa gitmediği, onlar adn cennetine gidecekleri için kesinleşiyor.

        Tefsirli de okuman kendi kafandan ilim sahibi olmadan yorumlamaman dileği ile iyi günler dilerim bu arada bana bildirim gelmiyor bunu da kontrol ederken gördüm.

        Ayrıca ben yahdilikte kini anlatırken sen lafı yanlışlarla islama getiriyorsun yahduilik dediğim gibidir eksiği yoktur hatta fazlası vardır emin ol.

        @utkutay sana bir şey demiyorum Allah ıslah etsin.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster