/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +18 -1
    Ayağım kırılmıştı. Kiloluydum o sıralar peder gibi. Doktora gittik özel hastane. Doktor da bayağı ödüllü mödüllü fiyakalı doktor. Hiç unutmam Allah sana bol bol yemek vermiş birazda sağlık versin gibi bir cümle kurmuştu.O sıralar 7'ye gidiyordum hayal mayal hatırlıyorum ama çok kötü hissetmiştim kendimi. Yemeyi gerçekten bırakmıştım. Onun yerine ağzım dolu olsun diye sakız ve ice tea kullanıyordum.Şimdiki halime belki o doktor sayesinde ulaştım ama çok rencide oldum.
    ···
    1. 1.
      +13
      Yani ice tea ile mi zayifladin mk
      ···
    2. 2.
      +7
      Alakası yok bro. Kilolu insanlara dikkatli bak onlar aç oldukları için değil besinin tadı için yerler.Ben ise ice tea sevdiğim için sürekli onu içtim bu sayede birazcık azimle yemeyi bıraktım. Yemeyi bırakınca zaten gerisi çorap söküğü gibi geldi. Bağırsaklar çalıştı.
      ···
      1. 1.
        0
        Mantıklı dedin yazdım bi kenara
        ···
      2. 2.
        0
        Ben acıkıyom yiyom mk ben napim bro :E
        ···
      3. 3.
        0
        Bro senin işin zor biraz. Kendini ya dizginliceksin ya da öğün miktarını 3'ten 8'e çıkaracaksın ama öğünler çok büyük olmamalı. Birinde meyve, diğerinde kuruyemiş gibi ara öğünler de oluşturabilirsin. Eğer bu başarılı devam ettiğine emin olmak istersen tuvalet ihtiyacının ne kadar değiştiği sana yardımcı olur. Yeteri kadar kalori ihtiyacının biraz altında alan bir insan bir kaç gün sonra vücudu tarafından o aldığın kaloriye yetecek düzeye getirir. Aynısı kilo alma için de geçerli.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster