/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 151.
    +22 -1
    olayla beraber anlatayım sebep sonuç ilişkisi içinde.
    beyler olayın geçtiği zaman aşağı yukarı 8 yaşımdaydım abimde 14.gece yanyana uyuyoduk abimle, maddi durum pek iç açıcı değildi o zamanlar bir ranzamız var ama tek yatak var çünkü yatağı alacak para yok.bu züt abimin uykusu kaçmış benide uyutmadı, kalktık gecenin 2 sinde tv izliyoz.bir gibim de yok tv de reklamlar girdi araya. bizimde oynadığımız bi oyun var reklam çıktığında reklamın adını tahmin ediyon.ilk tahmin eden puan kazanıyo şeklinde birşey.
    neyse reklamlar gelmeye başladı sıra sıra bizde hemen pat küt yapıştırıyoz derken amk malum reklamı geldi. " OPET " tarkan oynuyodu galiba o zamanlar yani 90 sonları 2000 başları olabilir o dönemler.
    ulan bekle bekle ikimizde mal mal bakıyoz bi ekrana bi birbirimize derken ben gaza geldim OPEEEEEEEEEEET diye bağırdım. abimde pekekent çamur yapcak daha sesli OPEEEEEEEEEEEEET diye bağırdı.biz aramızda ben söyledim-sen söyledin tartışmalarına girdik.
    beyler rahmetli babam o zamanlar sabah 7 akşam 8-9 arası çalışıyodu gelip uyuyodu. adam uyanmış, zaaank diye açtı bizim tvli odanın kapısını. peder beyde 1.97 boyunda 95-100 kg arası gidip gelen bir iri kıyım iri kemikli bir adam.
    ben korktum kaçmaya çalışırken kapıdan bi tokat gömdü rahmetli bebek mezarı gibide elleri var.
    hani tokat desen tokat değil yumruk desen elin alan yüzeyi yumruk olamıcak kadar büyük.ben böyle bi havaya doğru uçtuğumu bi de ağzımın ortasına bi tekme yediğimi hayal meyal hatırlıyom. olayın heyecanıyla kaçtım odama dayağımı yedim sıram bitmiş. kapının arasından peder beye bakıyom abime napıcak diye.
    abim çok bintir, tokat yiceğini anladı baktım boynunu eydi, hani hem mahcup hem çakal tam muallak,
    ulan yılların peder beyi yer mi numarayı ittirdi kafasından ileri doğru ense iyice açıldı bunun malum boynu eğikti.
    genişleyen ensenin yüzey alanına ÇAAAAAAAAAAAAAAT diye bi tokatı geçirdi bi tane de kafanın arkasında ben içerde mest oldum abimi izliyom. baktım bana doğru geliyolar peder arada tekme de çakıyo abime koştururken gittim hemen atladım yatağa daha da dayak yememek için uyudum.
    keşke üç beş birşey daha yeseymişim lan malum anayı babayı kaybedince insanın elinde sade anıları kalıyor.
    ···
   tümünü göster