/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +42
    madem herkes anlatıyor bende anlatayım babam beni hep döverdi de bu çok koyduydu çünkü işlemediğim bir suç için dayak yemiştim.

    ortaokula gidiyorum o zamanlar evde bir şeyleri bozup tamir edememek tek hobim diyebilirim. elime ne geçerse söküyorum çoğu sefer geri birleştiremiyorum, neyse yine bir gün uyuycam saat geç olmuş, bir baktım içerden sesler geliyor babamla annem fısır fısır konuşuyor ama duyuyorum babam diyor gene kesin bu şerefsiz aldı söktü bozdu yapamayınca da attı falan diyor neyse sonra annem geldi diyor babanın saatini sen mi aldın bak çok sinirli doğru söyle ( saat babasından kalma kol saati hatırladığım kadarıyla altın kaplama falandı sanırım ondan bu kadar sinirlendi.) hayır dedim ama diretiyor annem tek olağan suçlu benim sonra babam geldi ama böyle nasıl diyim bildiğin boğa gibi amk burnunda duman çıkartıyor bin. doğru söyle lan şerefsiz naptın saati zütürüp sattın mı yoksa hayırsız falan diyip işi başka noktalara çekti sonra annemi kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkardı. kapıyı da kitledi giremesin diye. çünkü böyle durumlarda genelde annem gelip ayırırdı. ondan sonra bana bir tokat çaktı ben direk yere serildim zaten sonra ranza vardı benim odada o zamanlar hemen alt ranzaya kaçtım dar giremez belki diye bu seferde tekme savurmaya başladı bin. bende kaçmaya çalışıyorum sonra bu beni yakamdan tutup bi çekti baktım yumruk atıcak birden kaçtım, elini ranzanın köşeye vurdu. yanlış hatırlamıyorsam çatlamıştı eli.
    neyse ondan sonra bu bela okuya okuya hastaneye gitti. o gün öyle geçti annemde beni o gün 2 sokak aşağımızda oturan halamlara zütürdü onlarda kaldım o gün. ertesi gün eve gittim bu o.ç nun eli bandajlı ama bi yandan da yüzüme bakamıyor. sonra öğrendim ki annem bulmuş saati dolabın arkasına düşmüş. o günden sonra aramız hiçbir zaman iyi olmadı hala da düşman gibiyiz aynı evde yaşamamıza rağmen.
    ···
    1. 1.
      +5
      Ağzına sıç onun
      ···
    2. 2.
      +14
      hayvan amk . simdi o saati sen alsan kırsan bile vurunca gerimi gelicek mk . bosuna evladının canını yakıyon hayvanmış amk
      ···
   tümünü göster