/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +29 -1
    Lan olum bizim bir sevenimiz bile olmadı. Bu mal 3 tane kızla çıkmış bide duygu sömürüsü yapıyor.
    intihar eden insanlara acımam.
    ···
    1. 1.
      +2 -11
      keşke babanda parasına acımasaydı
      ···
      1. 1.
        +19 -2
        Bütün intihar eden insanlar zayıf insanlardır. Bana intiharı savunmayın. Bu yollardan bizde geçtik. Bir kız uğruna aylarca sessizce ağladığımı bilirim. Ama hiçbir defasında yaşama sevincimi yitirmedim.
        ···
      2. 2.
        +2 -2
        Orda ki çocuğun zayıf insan olduğunu belirtme gereği niye duydun. Zayıf insanları kötülemeni gerektirecek bir şey yok ortada. Benim bildiğim inci ruhu böyle değildi. Belki sonradan katıldım tamam ama bu çok garip bişey
        ···
      3. 3.
        +1
        intihar eden herkes zayıf kişiliğe sahiptir. intihar etmese nerden bilecem zayıf bir kişilik olduğunu. Hem böyle ifşalı videoları niye yayınlıyorsun?
        ···
      4. 4.
        +1 -2
        Bir çocuk zaten kendisini ifşa etmiş, ikincisi ise olum burası benim dertleşme yerim, içim yandı çocuğu görünce, gelip sana burda hesap mı vericem bir de dıbınasoktuğumun dalyarağı.Ha senin kişiliğin çok sağlam da bir taka yarıyosun demi
        ···
      5. 5.
        +2
        Şimdi amk durduk yere yorum yapıyorsunuz siz bunun arkasında kız olduğunu mu sanıyorsunuz amk beyin lan beyin genetik bir kod büyük bir çöküntü pgibolojik bir hastalık yaratır depresyondayım dersi aslında beyin kimyan bozuluyodur bu kimyasallar seni sen yapan şeyler intihar salaklık demi kimyasallar bitti salaklıkta bitti artık onun için o en önemli şey intihar halini almıştır neden kız düşündüğünde zevk alıyorsan sebebi dopamindir intihar düşünceside ona onu emrediyor bu adam sistemden çıktı sistemden çıkanlar yok olur doğada ve vücut yok ol emrini verdi kendine.
        ···
      6. 6.
        +3 -1
        intihar eden insan zayıf mı?
        intihar edecek cesareti göstermesi zayıf olduğunu değil sadece hasta olduğunu gösterir.

        tamam kalbin yok anladık da beyinde mi yok?
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster