/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    -3
    dostum sen neden bu kadar takıntı yapıyorsun ? Bir insanı sevdiğin zaman geçmişiyle beraber seveceksin. Senden önce bir geçmişi olabilir bunlara bakarak ancak bu şekilde kendini yersin. Biz erkeklerin geçmişine bakıldıgında şunu gibtim bunu böyle domalttım diyip hava atabilen cinsleriz. Fakat kızlarda bu yok. Şanssızlar bu konuda. Aslında Türkiyede bu böyle. Türkiye dışında böyle şeyler yok. Çünkü insanlar doymuştur. Biz Türkler bu olayı büyütürüz. Eskiden bakire kız bulmak çok kolaydı çünkü doğru dürüst sosyal ortam ve imkan yoktu. Şimdi bunlar var bakire bulmak gerçekten zor.
    Yapacağın şeyi bilmiyorum ama ben olsam oturturdum karşıma bana her şeyini anlat derdim. Bilmek doğal hakkın. Ama sevgilinin arkadaşından değil direk sevgilinden öğren. Yaşın 21 daha aynı yaştayız. Ben her kız arkadaşımın geçmişini öğrenmek istemem. Kız arkadaşlarımı 2 ye ayırırım. 1. Beraber olduklarım 2.Aşık olduğum. Sadece bir kişiye aşık oldum hala beraberim. Sadece onun geçmişi beni ilgilendiriyor. Aşık olduğum kız bakire diye dokunmadım kesinlikle. Belki şerefsizlik olacak ama ihtiyaclarımı karşılamak için başka kızlarla beraber oluyorum.

    Son olarak,
    Dostum daha genciz bunlar da gelip geçici heves. Senin ki de öyle. Yaşamana bak takıl devam et. Önümüzde daha çok yol var. Bunları düşünüp kendini sıkma.

    özet:YOK
    ···
   tümünü göster