/i/Tespit

  1. 1.
    +24 -11
    panpalarım finallerden dolayı kafayı yediğimden son 3-4 gündür böyle tespitlerde bulunuyorum. çanta ve makyaj hakkından sonra bu büyük rekabete sıramız geldi. bunları içen insanlardan sigaranın kalitesini anlayabiliriz.

    marlboro; genelde kamyoncu abilerimizin içmesine rağmen, delikanlı, ağırbaşlı kardeşlerimizin ceplerinde bulunur. dert tasa yaşayan adamın sigarasıdır. bu adamlarla her türlü muhabbet sohbet edilir. her türlü konuda yardıma koşar. kahvehanede batak, 101, 51 oynayan insanlardır bunlar. yemek küçümsemez insanları hor görmezler.

    parliament; bunu genelde zengin pekekent godomanlar içerler. puro içecek parası olmayan fakat millete hava atma niyetinde olan pekekentlerin sigarasıdır. bunlar zütün önde gidenidir. genelde gece kulüplerinde karı kız avına çıkanların sigarasıdır. yavşağın tekidir, ağırbaşlılık sadece gibinizin başını bunlara soktuğunuz zaman gerçekleşir. dert tasa yaşamayıp baba parası yiyen pekekentlerin sigarasıdır. tamamen hava için içerler. bunlar marlboro içen biraderlerimiz gibi yardıma koşmaz, koşar ama sizi gibmeye gelmek için. batak, 101, 51 bilmezler genelde anneleri konken oynar. her yemeği ve her insanı beğenmeyen zütlerdir bunlar.
    ···
   tümünü göster