/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 26.
    +1
    bayan ne dıbına koduğumun kadın dyeceksin. kendi cinsini aşağılık gören erkek tapıcısı bişeysin anladığım kadarıyla
    ···
    1. 1.
      +1
      bence de.bu arada sinkaflı girmeyeydin iyiydi. galiba stockholm sendromu gibi bir şey bu. şimdi kadınlar hemcinslerini aşağılıyorlar. iyi de prim yapmıyor değil bu. ama bunu yapanlar özgüveni düşük kadınlardır. bunlar başka kadını kötülediklerinde değer kazanacaklarına inanırlar. oysa tersine kendi değerlerini düşürürler. birlikteliği olan bir kadının alacağı inisiyatif bu zihniyetle azalacaktır. o bunun farkında olmasa da durum budur. kadınların en çok aşağılandığı, öldürüldüğü, tecavüz edildiği coğrafyada erkeklerle bir olup aşağılayanlar kervanına katılmak... bu çok lüks bir şey. hele erkekler de çok iyi bir tak değilken. türk kadını hakkında eleştiri getirilmeyecek mi elbette getirilecek. ama türk kadınının yaşadığı büyük problemleri görmezden gelerek ülkenin dar bir bölümüyle sınırlı olan ilişki yaşayıp bağlanmayan kadını konu edinmek ya da mini etekli dekolteli giyinen kadını aşağılamak en hafif tabiriyle kadın düşmanlığıdır. şimdi ben de sıradışı olayım diye bir kaygı gütmüyorum erkek olduğumu belirtince böyle anlamayın ama ezber bozan şeyler duymak okumak bazı bünyelere iyi gelecektir. tabii nato mermer nato kafaya sahip olmayan bir canlıysa.

      yahu kadınlar gidin feminist olun alah aşkına bak. i mansız halimle allah dedirttiniz bana. erkekliği üstünlük saıyorsunuz yok öyle bir şey. belki de size basın, iktidar, mahalle, tarikatler yolu ile yıllardır yapılan propaganda böyle düşünmenize neden oldu ama yok.
      bir kız bir erkekle yatmışsa, sen kadını aşağılayarak, ataerkil düzende kendi konumu mu sağlamlaştırmaya çalışmaktasın, soruyorum? çok sinir bozucusun
      şimdi ben de duyar kesildim ya aşağılanır mıyım acaba? çünkü kadınlığa atfedilen durumlardan sayılan duyarlı olmak gibi bir eylem "karı gibi" - eylemdir ve aşağılıktır. ağlamak, naif olmak, anlayışlı olmak gibi daha çok kadınlara özgü olduğuna inandırıldığımız aşağılık bir eylem.

      hiç tecavüze uğrayan kızını döven babayı. ya da tecavüzcüsüyle evlendiren açık kıyafet giyinen kızını döven babayı falan konuşmayın zaten siz. bu tak çukurunda, kadınların hergün sayısızca yerden yere vurulduğu yerde siz de çakın onlara. çünkü bütün kötülüklerin kaynağı onlardır ve buradaki erkekler inanılmaz dürüst ve sizin çok önem tfettiğiniz namus abideleridir. neyse.

      edit: boşa yazılmış bir yazı.
      Tümünü Göster
      ···
   tümünü göster