/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +11
    1.cisinde haklısın
    2.si kapalı bilgisayara komut verebilirsin, bilgisayarlara girip ram yakma olayı ise biosa girip rami maximum frekansın üstüne çıkardığın zaman anasını bile gibersin
    3.trojanı bilgisayara kurman gerekir diye düşünüyorsan seninle hiç tartışmayalım amk beyinsizi next next diyip de installa basmam da gerekir mi ? ve ek olarak trojanın amacı zaten fark edilmemesidir.
    ···
    1. 1.
      +2
      beyler ben hiç bir şey anlamadım amk ne diyor lan bunlar
      ···
    2. 2.
      +1
      @101.1.1
      Trojani bilgisayara kurman gerekir derken deepwebe girip yannan gibi firewall kullanmazsan basina hertak gelir tabi ki .kurulum olarak ta bildigim kadariyla bilgisayarina bir dosya indirip indirdigin dosyaya tiklaman gerek diyebiliyorum. agir calismasindan en kotu anlarsin virus girdigini ve adamin ftp adresinden bulabilirsin cunku virus bilgisayara baglantili calisacaktir en kotu mail adresini bulursun adami .

      Kapali bilgisayara komut verme olayini ilk defa senden duyuyorum bir bilgisayar kapali iken komut nasil verilir anlatir misin gercekten merak ettim . tahmin yurutmem gerekirse modemine ping atip acmasini saglamasi falan gerekir herhalde diye dusunuyorum ama yine de zor birsey aciklar misin bunu bana . biosnayari olayi ise fazla voltaj cakip oyle yapman gerekir ki bu rami degil de komple bilgisayari da yakabilir biraz sans isi gibi geldi .neyse hack olayindan biraz tirstigim icin(yakalandiginda gote gelmek cok sorun yaratir) yapmam sadece arastiririm.

      Lan bak yazarken yine kafama takildi olum fazla internet kullanimi bilgisayarindaki kasma falan hic mi anlamadin lan trojani .
      ···
   tümünü göster