/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20 -1
    içimde ki telaş duygusunu tarif etmem imkansızdı. Zaten ota taka terleyen ellerim sırılsıklam olmuş, 31 çekmekten kendi kabuğuna çekilmiş gibim bile ıslak sarı bez gibi olmuştu. Benim yaptığım hata yüzünden yaklaşık 4000 tane insanın kredi kart bilgilerinden tutun da, pin kodlarına kadar her şeyleri tehlike altındaydı ve benim bunu düzeltmem gerekiyordu...

    Tek başıma yapabileceğim bir şey değildi. inci sözlüğe girdim mesajlardan bana mesaj atanı buldum, onunla konuşarak bu işi çözmem için bana yardımcı olmasını söyleyecektim.Ama girdiğimde silik yediğini gördüm. Ya silinmişti yada kendini silmişti ki ikincisi bana daha yakın geldi.

    Sinan abiye baktım hala uyuyordu, dıbına koyim herif tüm gün uyuyarak para kazanıyor. Gittim yanına hafifce dürttüm hıadıbını gibiim diyerek uyandı.

    +Ne var lan yengeni görüyodum rüyamda amk

    -Abi bu olay baya ciddi çözemezsek gerçekten sıçarız

    +Ben napayım olum anlamam ki çöz amk sana niye para veriyorum. dıbına koduğum iki haftadır para verdiğin yok.

    -Haklısın abi tamam. Ben eve gidiyorum benim sistemde çalışacağım.

    +Tamam gibtir git uyucam ben

    -Eyvallah abi

    içimden elini hiç öpmediğim, büyük ihtimal ölmüş annesine söve söve attım kendimi Düzcenin pis sokaklarına. Etrafda kürdünden lazına macırından manavına her türlü insan vardı. Kürd dönercilerin Hakkariden Batı Karadenize inince uyum sağlayamadıkları diliyle insanları yemeğe davet etmesi karnımı acıktırdı. Girdim dükkana gayet lüx mekan ama sonuçta dönerci işte amk.

    +usta bir tane pide arası ayran
    -karışıg mı olson cigerimm
    +olsun abi
    -Mıho bah olum müşteri gelmiştir sen hala o zımbırtıya bakıyırsen alla alla yov

    Baktım çocuğa 2 km öteden 850 liraya çalıştığı belli olan, ömrü hayatı elektrikli bigibletle döner dağıtmakla geçmiş, benden büyük gösteren bir tip. Ustasının zımbırtı dediği iphone 5ini önlüğünün cebine koymadan önce sessize almayı unutmayan mıho benim ayranı getirdi.

    Etrafımda ki diğer müşterilere bir baktım ve dikkatimi çeken ilk şey şu oldu, burada herkes yanlızdı...

    Tamam belki yanlarında birileri vardı ama muhabbet etmiyorlardı sadece telefonlarıyla bağlandıkları uydu aracılığıyla yedikleri dönerleri instagrama atıyorlardı ve aralarında geçen tek muhabbet, yyaaa berk fotoğrafı mı beğenmiiiiş, olum ecedeki göğüs kimsede yok amkdan ileri gitmiyordu. Benim onlardan ne farkım vardı diye düşündüm daha sonra ve buldum, onlar ellerinde ki telefonla instagrama fotoğraf atarken ben o telefonun çalışma mantığını biliyor işletim sistemini kafama göre düzeneyip tekrar flashlıyor yedikleri döneri kesen makinanın algoritmasını biliyordum.

    Derin düşüncelere dalmışken aklı hala faceden yazıldığı kızların göğüslerine takılı halde kalan mıho geldi,

    +abi telefonun çaldı o kadar neden bakmadın

    -bakarım kardeşim sağol

    +tamam abi

    Bu eleman bana niye abi diyordu amk. Açtım telefonu
    Erendir diye düşündüm ama değildi gizli numara aramıştı gibtir et dedim ve dönere gömüldüm...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      -1
      lan bu senin anlattığın tuzcu internet olmasın
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Mıho baksana oglim möşteriye
      ···
   tümünü göster