/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -3
    1. Tanrı gönderdiği kitabı korumayacak kadar değiştirilmesini engellemeyecek kadar
    2. yahudi anneden dogan biri yahudidir fakat bu bir insanın sonradan yahudi olamayacagı anldıbına gelmez.

    Geleneksel Yahudi Hukuku'na göre, bir Yahudi anneden doğan veya "Yahudi Hukuku'na uygun şekilde Yahudiliğe geçen" kişiye "Yahudi" denir.

    Türk Musevi Cemaati

    örneğin hazarlar sonradan yahudi olmuştur.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Sonradan yahudi olma yoktur.O dine mensub olmak istersen bile onlardan daha aşağı seviyede olursun. Yahudi misin bilmiyorum ama Tevratta talmuutta kabala öğretilerinde yazanı buraya yazsam burdakiler yahudiliğin gerçek yüzünü görür. Ayrıca yahudilik islam gibi evrensel değildir ırk gibi bir şeydir bölgeseldir. Yahudilerin tevratta yazan cihan hakimiyeti projesi için yapmadığı yalan dolan küfür hainlik iki yüzlülük yoktur. Yahudi olmayanları aşağılık olarak görürler ve köpekten daha az değer verirler. Emin ol çok çok fazla bilgiye sahibim yazsam burdan köye yol olur ama şunu diyeyim benim lafım bozulmuş olan yahudiliğedir.Şu an ki haliyle öyle sapık bir din olmuştur ki gözlerini kırpmadan insan katledebilirler günümüzde olduğu gibi. Eğer amanı gelirse başlık açmayı düşünüyorum bu yahudiler ile ilgili o zaman görüşürüz.
      ···
    2. 2.
      +1
      @sichern sonradan yahudi olunmaz diyen bir yahudi kaynagı bir yahudi din büyügünün agzından cıkmıs söz getir ondan sonra konusalım. tevratttan talmuttan degil facebook tan gördüklerini yazarsın en fazla. yahudilikte ırk anlayışı yoktur halk anlayışı vardır o halka da o dine inanlardır. islam kadar cabuk gecilmedigini ve islam kadar acık olmadıgını ben de kabul ediyorum. yahudi olmayanları asagılık olarak görürler demissin yıllarca yahudilere küfür eden hatta yahudi kelimesini küfür olarak kullananlar kimdi ? insan katletmenin din ile ilgisi yok müslüman oldugunu söyleyen hamas ın işlediği cinayetleri saydırma
      ···
    3. 3.
      -1
      @1kiloethotmail yahudilerin öğretileri kadar sapmış bir din yoktur. Yahudi olmayanlara goy yada goyim derler onların malı yahudinin yitik malı gibi görürler öldürmeyi kurban olarak görürler. Yahudilik dediğim gibi israiloğullarına aittir evrensel değildir yani indirilişide öle değildir. islam evrenseldir. Hamas falan savunduğum yok sen gidip bop kapsamında her yeri kana bulayacaksın onlar da kuzu gibi teslim mi olacak. Karşı taraftan ellerinde çekirdeklerle gülerek şehrin üstüne bomba inmesini izleyen israillilerde var. Lanetlenmiş bir kavimden bu beklenirdi. Peygamberlerini katleden bir kavimden bu beklenirdi. Dediklerim facebook falan değil talmuttan, kabala dan bahsediyorum. Goyim deyipte dışladığınız o yahudi olmayanlardan bahsediyorum mümkünse uzatma yazın açacağım başlığa beklerim seni. Orada tüm foyanızı meydana dökecem rahat ol bu kavim üzerine yazılmış olan kitapları okuyabilirsiniz hatta.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster