/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1 -3
    benim küçüklüğüm çok fenaydı. zayıf,kepçe kulaklı uzun suratlı aynı sivrisinek gibiydim. fakat ergenliğe girince yeminle çok fena evrim geçirdim. Allah galiba bana acıdı sarışın yeşil gözlü yakışıklı bir çocuk oldum. otobüste dahi öküz gibi bakıyordu kızlar belli bir zaman sonra bu paranoya derecesine geldi ve çok fena zütüm kalktı. tabi bu uzun sürmedi yukardaki zütüm kalktı diye kızdı galiba bu sefer burnum büyümeye kafam huni gibi yukarı aşağı açılmaya başladı. yüzümde hayvan gibi sakal çıkmadı fışkırdı resmen.şu an 1.75 boyunda ortalama tipli bir insanım.

    edit:hikayenin çalıntı olduğunu bilmiyorum sanma bu arada:)
    ···
    1. 1.
      +1
      He amk he ben de kücükken adriana limaya benziyodum ergenliğe girince saçlarim koyulaşti ve kaşlarim kalınlaşmaya başladi ergenliğimi mahmut tuncere benzeyerek geçirdim lisenin ortalarında tüm saçlarım döküldü ve kafamda mavi bir ok çıktı. Evet artık avatar aang e benziyordum. Sonra vücudum kareleşti ve üzerimde delikler çıktı böyle bi kaç yıl da sünger bob takıldıktan sonra şu an üniversitede jonny depp amy winehouse karışımı gibi bişeyim.
      Özet: yalanını gibeyim
      ···
      1. 1.
        0
        annesi kaşar zaten sarışın yeşil gözlüydüm fakat küçükken tipsizdim. dıbına kodumun salağına bak lafı zütünden anlamış hahaha
        ···
    2. 2.
      0
      Ahaha ergenlik sarı saçlı ve yeşil gözlü yapmış
      ···
   tümünü göster