/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +47 -4
    yalanını gibiyim dıbınasoktuğumun dingili. bara gitmişler de uzakta 3 kız varmış da burak hiç çekinmezmiş gidip tanışmışmış da gece sonunda eve davet etmişler kızları kızlar da kabul etmiş de ardından burakla fehmi kızları yan odada çatır çatır gibmiş de miş miş. he yannanımın antifrizi he. dıbınakodumun oğlu teksasta sanıyor kendini, mayami biğçlerde geziyor sanıyor. binin dölü. o kızlar yarın yüz yüze bakıcak yine ve aralarında " ulan dün gece yan odalarda ayrı ayrı ne gibiştik öyle bee, amımızı zütümüzü dümdüz ettiler yemin ediyorum, hele fehminin taşaklardan 2 litre döl boşaldı anasını gibiyim " muhabbetleri de çeviriyolardır sana göre di mi dıbınasoktumun bin kurusu seni. gibtir git lan burdan ilkokul terk muallaknin soyu seni.
    ···
    1. 1.
      +6
      az daha söv lan okumak zevkli geldi
      ···
    2. 2.
      -1
      ahahah güldürdün bin kap şukuletanı
      ···
    3. 3.
      -2
      panpa azcik daha sov :D
      ···
    4. 4.
      +2
      arkadaş kendini arabistanda falan sanıyor heralde, panpa hikaye yalan gibi ama emin olabilirsinki bardan kız kaldırmak çok anormal bir olay diğil
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        barda yalnız bi kızı kaldırmakta sorun yok ama birlikte eğlenmeye çıkan 3 kızı kafalayıp aynı eve kapatma planını kabul ettirip ardından birinin eve gitmesinin ardından kalan 2 sini yan odalarda çatır çutur gibmek bu ülkeye şu an için fazla. bi 20 yıl sonra belki. biliyosun ki bu kız milleti araları bozulduğu an birbirlerinin arkasından neler neler saydırıyor, haliyle birbirlerine ne böyle bi koz verirler ne de birbirlerinin yüzüne gibiş sonrası rahat rahat bakabilirler. bunları neden söylüyorum? ben de eskişehirdeyim ve buralar, özellikle barlar sokağı öğrenci kaynar her gün. böyle bi olay olsun, o iki kız ya da eve giden diğeri; araları bozulduğu an okulda diğerlerinin adını huurya çıkarır hemen ve onlar adım atacak yer bulamaz. neyse amk kime ne anlatıyorum ben de. he yannanımın kafası he.
        ···
      2. 2.
        0
        kardeş başka bişeye kafam bozuktu ama çok güzel sövmüşün içimin yağları eridi
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      +1
      Şuraya bir rezerve koyayım açar açar gülerim *
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster